mehmetmert
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
peki servisle iletişime geçsem değişim sağlarmı yeni cihazStuck pixel diyorlardı buna herhalde çözümü olan bir şey diye hatırlıyorum ama çok bilgim yok
Anladım teşekkür ederim bir deneyim şansımı ama böyle bir şey olması üzücüDeğiştirmeleri lazım ancak değiştirmek istemezlerse thh’de biraz sürünür sonra değiştirirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Videolarla belgeleyin sonra gönderin servise
Ben daha net açıklayayım hak kaybınız olmasın. Cihazın seri nosu ve garanti belgesindeki seri noyu çekin, faturada varsa oradakini de çekin. Dead pixel test yazıp tüm renklerde deneyin nasıl göründüğünü gösterin videoda. İlgili pixelin konumunu gösterin tam olarak mesela dikkat noktasında bir yerdedir ortalardadır büyük sıkıntı, ya da filmlerde alt ve üst siyah şerit olur oralardadır o da büyük sıkıntı ikisi de dikkat dağıtır. Normalde kanunen yazılı bir şey olmasa da halk arasında 3-5 ölü pixel hatasına kadar bir hakkınız yok denir ama var. Sadece oradaki pixel hatasının kullanımınızı ne kadar etkilediğini vesaire belgelendirmeniz yeterli. Çok etkilemiyorsa bile fiyat indirimi alabilirsiniz. Servise iletmeyin videoyu servis değişim kabul etmezse THH yolu görünürse o zaman kullanırsınız.Anladım teşekkür ederim bir deneyim şansımı ama böyle bir şey olması üzücü