Neler Yeni

Yardım Samsung Galaxy Buds 2 alınır mı ?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
1680906603497.png

Hediye olarak almayı düşünüyorum. Araştırdım iyi olduğunu düşünüyorum. Mikrofon kalitesi benim için en önemlisi ve o güveni araştırmalarım sonucu sağladı. Sizce bu kulaklık alınır mı?

Aldığım kişi şuan Samsung kullanıyor ama ileride telefon değiştirirse problem olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert İsmail ÖZLER
Alıntıyı görüntüle
Hediye olarak almayı düşünüyorum. Araştırdım iyi olduğunu düşünüyorum. Mikrofon kalitesi benim için en önemlisi ve o güveni araştırmalarım sonucu sağladı. Sizce bu kulaklık alınır mı?

Aldığım kişi şuan Samsung kullanıyor ama ileride telefon değiştirirse problem olur mu
Kulaklığı şuan aktif olarak kullanan birisiyim gece bile kulağımdan çıkmıyor ses kalitesi konusunda çok güzel üzmez mikrofonuna bişi diyemem kendim mikrofonundan konuşan birisini dinlemedim ama sorduklarım ses iyi geliyor diyordu telefonum apple sadece tek bir sorun var apple telefonlarda kulaklığın uygulamasını kullanamıyorsun ekolayzer ayarını yapamyorsun ama telefonu samsungmuş kullanıcak kişinin o yönden sıkıntı olmaz.Aklına takılan başka soru varsa sorabilirsin

NotGonna

80+ Bronze
kral valla 3-4 ay önce aldım çok da kulalnmadım ama çok düşürdüm 4-5 kere ve sağ kulaklıgı taktıgım an cızırtı geliyo çok garip bir şey susmuyo da takamıyorum direkt ona göre al

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir ürün bilmiyorum, kullanmadım ama hayır her telefonda rahatlıkla kullanılabilir.
Teşekkürler.
Kulaklığı şuan aktif olarak kullanan birisiyim gece bile kulağımdan çıkmıyor ses kalitesi konusunda çok güzel üzmez mikrofonuna bişi diyemem kendim mikrofonundan konuşan birisini dinlemedim ama sorduklarım ses iyi geliyor diyordu telefonum apple sadece tek bir sorun var apple telefonlarda kulaklığın uygulamasını kullanamıyorsun ekolayzer ayarını yapamyorsun ama telefonu samsungmuş kullanıcak kişinin o yönden sıkıntı olmaz.Aklına takılan başka soru varsa sorabilirsin
Mikrofon olarak araştırdığımda gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Alacağım kişinin telefonu şuan samsung evet ama belki ilerde apple olur o zaman sorun olur mu diye düşünüyordum açıklamaların rahatlattı. İstediğim şey hani müzik dinliyorsan gerçekten onu dinlediğini anla öyle kulaklıklar vardır ya müzik çalıyor kulağında ama dışarıya ses veriyor, değişik yani bilmiyorum anlatabildim mi? Bu kulaklıkta öyle mi diyeceğim öyle olsa memnunum demezsin. Teşekkür ederim.
kral valla 3-4 ay önce aldım çok da kulalnmadım ama çok düşürdüm 4-5 kere ve sağ kulaklıgı taktıgım an cızırtı geliyo çok garip bir şey susmuyo da takamıyorum direkt ona göre al
Hocam çok düşürdüğün içindir herhâlde cızırtı ama yine de teşekkürler.

Top Bottom