Alınmaz. Redmi note 9 pro veya realme 6 öneririm.Hem 6 GB ram, 128 GB hafıza, 6000 mAh pil gücü var. Ve fiyatı 2850tl alınır mı?
saydıklarınız ve amoled ekran dışında VASAT.Hem 6 GB ram, 128 GB hafıza, 6000 mAh pil gücü var. Ve fiyatı 2850tl alınır mı?
Vasat olan özellikleri nedirsaydıklarınız ve amoled ekran dışında VASAT.
Exynos işlemci kullanan telefonu kafadan eleyin. Redmi note 9 pro alın derim.Vasat olan özellikleri nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınmayacak kadar kötü mü yani
gorilla glass 3Vasat olan özellikleri nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınmayacak kadar kötü mü yani
Exynos işlemci kullanan telefonu kafadan eleyin. Redmi note 9 pro alın derim.
Hocam Note9 Pro nun arka kısmını hiç begenenedim başka bir model önerir misiniz?gorilla glass 3
15W şarj
10nm olan iğrenç bir işlemci
polikarbonat arka kapak
arka kısımdaki parmak izi okuyucu
kızılötesi ve bildirim ışığının olmaması.
fiyatına göre 9 pro mükemmel. bende var. arka kısmının neyini beğenmediniz? m31 den daha güzel arkasıHocam Note9 Pro nun arka kısmını hiç begenenedim başka bir model önerir misiniz?
Kamerasının orta kısımda 4tane oluşu bence itici duruyorfiyatına göre 9 pro mükemmel. bende var. arka kısmının neyini beğenmediniz? m31 den daha güzel arkası
olabilir. kişisel tercih.Kamerasının orta kısımda 4tane oluşu bence itici duruyor
Mesela annemde note8 Pro var o güzel duruyor ama 9 Pro yu begenenedim varmı başka önerinizolabilir. kişisel tercih.
realme 6Mesela annemde note8 Pro var o güzel duruyor ama 9 Pro yu begenenedim varmı başka öneriniz