Hocam bütçe e kısıtlı ama annemin de telefon taksidi var babamın araba kredisi var. Çok zora sokmak istemiyorum, birde yaza yetişsin çünkü yazın çok oyun oynuyorum ve şuanki telefonumdan PUBG mobile lite 60fps zor oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi şöyle banka işim yok hem şuan 3gb ramli telefon kullandığım için onu hep yaşıyorum sıkıntı olmadı, bütçe çok kısıtlı, WhatsApp dan kimsede yazmıyor yazan yok zaten.
Ama oyundan çıkınca direk discordda girmek istemiyorum oyundan çıkıp hemen başka uygulama açıyorum onu unutuyorum sonra arkadaşlarım bana kızıyor.
Bende de m21 var aşırıya alınca takılmalar oluyor. Adamların yanına yaklaşmadan öncede belirti veriyor mesela pochinkiye gidiyoruz hafif kasıyor takılıyor
Bende de m21 var aşırıya alınca takılmalar oluyor. Adamların yanına yaklaşmadan öncede belirti veriyor mesela pochinkiye gidiyoruz hafif kasıyor takılıyor
Xiaomi neden almak istemiyorsun poco x3 PUBG için iyi bir telefon bence
Herkesin övdüğü telefonlar xiaomi oluyor genelde, geçen sene note 8 övdüler, ne oldu bu sene çöp. Ama Samsung m21 alırsam amiral gemisi modeli olduğundan gönül rahatlığıyla 3 4 sene rahatlıkla kullanacağım. Ayrıca xiaomi arayüzü kötü geliyor.