Neler Yeni

Samsung galaxy note 10+ Alınır mı?

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
arkadaşlar şuanda note 10 plus cihazının fiyatı 9500-10000 tl bandında kalemli bir cihaz deneyimi yaşamak istediğim için 2. kez note serisine geçicem dediğim gibi 10bintl bandındaki en iyi kalemli cihaz bu note 20 nin özellikleri pek cazip gelmedi ama bir yandan eski sürüme ve işlemciye sahip telefona bu kadar para verilmez diyorum kalemi bir kenara koyucak olursak alternatif olarak s21 düşünüyorum exynos 2100 işemcisi bence baya başarılı diğer exynos modellerine kıyasla testlerini falanda izledim siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat bandında iphone 12 cihazıda var sizce ne yapmalıyım

(Evo)lution

80+ Bronze
arkadaşlar şuanda note 10 plus cihazının fiyatı 9500-10000 TL bandında kalemli bir cihaz deneyimi yaşamak istediğim için 2. kez note serisine geçicem dediğim gibi 10bintl bandındaki en iyi kalemli cihaz bu note 20 nin özellikleri pek cazip gelmedi ama bir yandan eski sürüme ve işlemciye sahip telefona bu kadar para verilmez diyorum kalemi bir kenara koyucak olursak alternatif olarak s21 düşünüyorum exynos 2100 işemcisi bence baya başarılı diğer exynos modellerine kıyasla testlerini falanda izledim siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat bandında iphone 12 cihazıda var sizce ne yapmalıyım
Kesinlikle Galaxy S21 almanızı tavsiye ederim. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi android cihaz S21.

EmreTRk

80+ Bronze
arkadaşlar şuanda note 10 plus cihazının fiyatı 9500-10000 TL bandında kalemli bir cihaz deneyimi yaşamak istediğim için 2. kez note serisine geçicem dediğim gibi 10bintl bandındaki en iyi kalemli cihaz bu note 20 nin özellikleri pek cazip gelmedi ama bir yandan eski sürüme ve işlemciye sahip telefona bu kadar para verilmez diyorum kalemi bir kenara koyucak olursak alternatif olarak s21 düşünüyorum exynos 2100 işemcisi bence baya başarılı diğer exynos modellerine kıyasla testlerini falanda izledim siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat bandında iphone 12 cihazıda var sizce ne yapmalıyım
Bende şuanda galaxy note 8 var galaxy note 10 lite ye geçmeyi planlıyorum. Samsung'a o kadar para vermemek gerek bence, değeri çok düşüyor.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kalemli değil ama 2 yılı aşkın bir süredir s10+ kullanıyorum. Nazar değmesin ilk aldığım günkü gibi sağlam ve seri. Note 10+ ve s10+ gerçekten çok sağlam telefonlar.

Top Bottom