pardon s21 ne prosus21 pro max mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum s21 kamerası 12mp gözüküyors21 pro max mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Günlük kullanım hayat boyu diyelimValla dostum daha önce s21 plus kullandım ve exynos işlemcisi vardı. Exynos işlemciler biraz problemli oluyor. Aralarında hatrı sayılır bir fiyat farkıda var. Şimdi s serisi ile a serisini karşılaştırmak gibi olmasın ama s serisi her daim amiral gemisidir. Daha çok nasıl kullanacaksınız telefonu ? Fotoğraf çekmek ve sosyal medya kullanıp video seyretmek için mi yoksa oyun ağırlıklı mı ?
Fazla oyun oynamayan (genellikle ağır oyunlar) biri isen ve fotoğraf çekimine özen gösteriyorsan s21 gayet işini görecektir. Eğer ağır oyunlar oynuyorsan a73ü al geç. A73te günlük hayatta rahatça kullanılabilecek bir telefon fakat kalite olarak dediğim gibi s serisi ayrı.Günlük kullanım hayat boyu diyelim
12mp yazıyorda o tam olarak nasıl oluyor anlayamadım biraz açabilirmisinizBence s21 ön ve arka kamera 4k60 hatta arka kamerası 8k(bu biraz abartı ama olsun) ön kameranın 4k60 olması gayet güzel
Mp bildiğim kadarıyla ayrıntıyı ifade ediyor ne kadar artarsa doğal olarak okadar ayrıntısı artıyor ama her şey mp değildir yüksek diye en iyi olmayabilir yanlış biliyorda olabilirim12mp yazıyorda o tam olarak nasıl oluyor anlayamadım biraz açabilirmisiniz