Neler Yeni

Samsung Galaxy S22 mi Samsung Galaxy S23 FE mi Alınır?

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
Bütçe
20000
Bu konuyu daha önce gördüm fakat her yerde farklı bir düşünce vardı ve yorumlar eskiydi. Sizce uzun vadeli kullanacağım bir telefon olarak hangisini almalıyım, kaç yıl rahatlıkla idare ederim?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Bu konuyu daha önce gördüm fakat her yerde farklı bir düşünce vardı ve yorumlar eskiydi. Sizce uzun vadeli kullanacağım bir telefon olarak hangisini almalıyım, kaç yıl rahatlıkla idare ederim?
s23 fe alın hocam düzgün kullanırsanız 4 5 yıl götürür rahat

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S23 FE banada cazip geliyor ama ekran çerçeveleri çok büyük diyorlar. Telefonda hoparlörde cızırtı geliyormuş, bunlarda beni tedirgin eden konulardan.

CapsLock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Yusuf Uzun
S23 FE banada cazip geliyor ama ekran çerçeveleri çok büyük diyorlar. Telefonda hoparlörde cızırtı geliyormuş, bunlarda beni tedirgin eden konulardan.
S23 FE kullanıyorum çerçeveler ana seriye göre kalın ama bi süre sonra çok da göze batmıyor (telefon kenarları düz olduğu için kılıf kapatıyor çerçevelerin bi kısmını)
Şuanlık bende herhangi bir cızırtı sorunu yok
Tek sevmediğim yönü bataryanın bi günü zor çıkarması
S23 Fe işinizi görebilir çok fazla tasarıma takılmıyorsanız güncel bi model olduğu için 5 seneye yakın size sorun çıkarmayacaktır

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
S23 FE kullanıyorum çerçeveler ana seriye göre kalın ama bi süre sonra çok da göze batmıyor (telefon kenarları düz olduğu için kılıf kapatıyor çerçevelerin bi kısmını)
Şuanlık bende herhangi bir cızırtı sorunu yok
Tek sevmediğim yönü bataryanın bi günü zor çıkarması
S23 Fe işinizi görebilir çok fazla tasarıma takılmıyorsanız güncel bi model olduğu için 5 seneye yakın size sorun çıkarmayacaktır

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
S23Fe nin bataryasi kotu ama S22-nin ki daha da kotu. ikisi arasinda kaldiysaniz S23Fe alin cercivelere falan takmayin evet kalin ama s22 de batarya olarak sizi baya uzer

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
120 Hz Yenileme açıkken ortalama 5 saat kullanıyorum. Instagram Youtube çoğunluklu olarak
pekte iyi degil en az 7 saat olmasi lazim benim a55 insta youtube kullanirsam 9 saat veriyor en az

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Emin Uzun
pekte iyi degil en az 7 saat olmasi lazim benim a55 insta youtube kullanirsam 9 saat veriyor en az
Gayet normal a55 ule s23fe arasında ciddiye alınacak bir performans farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 5 aydır kullanıyorum bataryası çok kötüde değil iyide değil ama öneririm yani güzel kamerası falan s22den iyidir

Top Bottom