Reyconjeff
80+ Bronze
Bu yapay zeka yazılımsal olarak s23 gibi modellere de verilemez mi sizce? mümkünmü?- Live Translate
Bu yapay zeka yazılımsal olarak s23 gibi modellere de verilemez mi sizce? mümkünmü?- Live Translate
Gelmezse zaten çok komik olur. Arada sadece 1 model fark var ve bi zahmet güncelleme göndersinler. Tepki gelir yoksaBu yapay zeka yazılımsal olarak s23 gibi modellere de verilemez mi sizce? mümkünmü?
Exynosta sorun yok da Samsungun üretim bandı çöp ve Exynosların hepsi Samsung üretimli. Snapdragonu Samsung üretince (Snapdragon 888 ve 8 Gen 1) onlar da patladıNe Exynos muş arkadaş çok sorunlu bir işlemci herhalde. Herkes şikayetçi
Dediğim gibi madem işlemcisini kullanacak risk alıp her ülkeye her modelde sabit işlemci sunacak. Maliyeti düşürmek için oraya snapdragon buralara exynos veriyorsa vardır o işte bi iş. Önceki modellerde de kendi namını kirletti zaten işlemci. Amerikada snapdragonlu 24 burda exynos bana saçma geliyor. Alıcak olsamda fiyatı aynı olsa bile saçma bence.Ne Exynos muş arkadaş çok sorunlu bir işlemci herhalde. Herkes şikayetçi
Adı çıktı bir kere. S10, S9, Note 10 serilerinde çoğu insan sırf Exynos var diye almıyordu. Yoksa bu cihazlar S23'den falan daha iyiydi o dönem.Ne Exynos muş arkadaş çok sorunlu bir işlemci herhalde. Herkes şikayetçi
SnapDragon hangi ülkenin veya markanın üretimidir? Yoksa SnapDragon'un kendisi bir marka adımı?Adı çıktı bir kere. S10, S9, Note 10 serilerinde çoğu insan sırf Exynos var diye almıyordu. Yoksa bu cihazlar S23'den falan daha iyiydi o dönem.
Qualcomm'un. Amerika'nın ama sorun Samsung üretimi olması. Snapdragon 888'i ve 8 Gen 1'i de Samsung üretti ve o işlemcilerde diğer Snapdragonlara göre verimsiz, ısınan modellerdi.SnapDragon hangi ülkenin veya markanın üretimidir? Yoksa SnapDragon'un kendisi bir marka adımı?
Peki dünyada işlemcinin kralı hangisi?Qualcomm'un. Amerika'nın ama sorun Samsung üretimi olması. Snapdragon 888'i ve 8 Gen 1'i de Samsung üretti ve o işlemcilerde diğer Snapdragonlara göre verimsiz, ısınan modellerdi.
3 senem var daha s23 ultramla titanyum kasa hariç güzelDüşünceleriniz nelerdir? Benim beğendiklerim;
- Live Translate
- Kamera Geliştirmesi
- Titanyuma Geçilmesi
başka pek bir şey göremedim. Süreyya Hanımın Muhteşem Değişimi
Her alanda kendilerine göre önde oldukları kısım var. Kullanılan cihaza göre bile işlemci performansı değişiyor. Şu an için net bir şey diyemem fakat MediaTek bir kaç yıla en iyisi olacak gibi.Peki dünyada işlemcinin kralı hangisi?
Xiaomi de o kullanılıyordu herhalde MediTek Dimensity falan vardı içinde ama o da sanki kötü diye biliyordum. Kötü ve ısınan saçma işlemciler arasında diye bilirdim.Her alanda kendilerine göre önde oldukları kısım var. Kullanılan cihaza göre bile işlemci performansı değişiyor. Şu an için net bir şey diyemem fakat MediaTek bir kaç yıla en iyisi olacak gibi.