Neler Yeni

📱 Samsung Galaxy S24 Serisini Beğendiniz mi? 🔥

Sizce Samsung Galaxy S24 Serisi nasıl?

• İyi

Oylar: 14 22.6%
  • Orta

Oylar: 19 30.6%
  • Kötü

Oylar: 12 19.4%
  • Yorumda belirttim

Oylar: 0 0.0%
  • Ultra hariç diğerleri gereksiz

Oylar: 17 27.4%

• Oy kullanan toplam üye
    62

BabaVoss7

80+ Silver
Ekran tasarımında da düz ekranı sevmeyen aşırı insan var. Bence bçyle daha mantıklı. Düz ekran daha işlevsel bu bi gerçek. Daha tuğla gibi hissettirsede görüntüyü bozsada tercih etsem bu sebepten 24 alırdım sanırım. Ama bence 4 model olarak çıkarıp düz ekranı ayrı satsa belki alıcıya seçenek sunmuş olur ama böyle bişey yapmazlar

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ne Exynos muş arkadaş çok sorunlu bir işlemci herhalde. Herkes şikayetçi
Exynosta sorun yok da Samsungun üretim bandı çöp ve Exynosların hepsi Samsung üretimli. Snapdragonu Samsung üretince (Snapdragon 888 ve 8 Gen 1) onlar da patladı 😀

Samsungun 4 nanometre diye ürettiği çip TSMC nin 7 nanometre çipinden bile yer yer verimsiz nasıl beceriyorlarsa artık...

oyunm

80+
Ultra modelindeki değişim kampanyası iPhone 13/14(pro/Max) kullanıcıları için altın tepside bir fırsat gibi bence kesinlikle değerlendirilmeli diğer modellere verilen paralar tatmin edici değil iPhone 15 kullananların ise 90k bandına satıp s24 ultra alması gerektiğni düşünüyorum. Ama yeni bir kullanıcı için s23 kesinlikle f/p anlamında hala kral durumda.

BabaVoss7

80+ Silver
Dediğim gibi madem işlemcisini kullanacak risk alıp her ülkeye her modelde sabit işlemci sunacak. Maliyeti düşürmek için oraya snapdragon buralara exynos veriyorsa vardır o işte bi iş. Önceki modellerde de kendi namını kirletti zaten işlemci. Amerikada snapdragonlu 24 burda exynos bana saçma geliyor. Alıcak olsamda fiyatı aynı olsa bile saçma bence.

şahin doğan

80+ Platinum
Adı çıktı bir kere. S10, S9, Note 10 serilerinde çoğu insan sırf Exynos var diye almıyordu. Yoksa bu cihazlar S23'den falan daha iyiydi o dönem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Adı çıktı bir kere. S10, S9, Note 10 serilerinde çoğu insan sırf Exynos var diye almıyordu. Yoksa bu cihazlar S23'den falan daha iyiydi o dönem.
SnapDragon hangi ülkenin veya markanın üretimidir? Yoksa SnapDragon'un kendisi bir marka adımı?

şahin doğan

80+ Platinum
SnapDragon hangi ülkenin veya markanın üretimidir? Yoksa SnapDragon'un kendisi bir marka adımı?
Qualcomm'un. Amerika'nın ama sorun Samsung üretimi olması. Snapdragon 888'i ve 8 Gen 1'i de Samsung üretti ve o işlemcilerde diğer Snapdragonlara göre verimsiz, ısınan modellerdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Qualcomm'un. Amerika'nın ama sorun Samsung üretimi olması. Snapdragon 888'i ve 8 Gen 1'i de Samsung üretti ve o işlemcilerde diğer Snapdragonlara göre verimsiz, ısınan modellerdi.
Peki dünyada işlemcinin kralı hangisi?

şahin doğan

80+ Platinum
Peki dünyada işlemcinin kralı hangisi?
Her alanda kendilerine göre önde oldukları kısım var. Kullanılan cihaza göre bile işlemci performansı değişiyor. Şu an için net bir şey diyemem fakat MediaTek bir kaç yıla en iyisi olacak gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Her alanda kendilerine göre önde oldukları kısım var. Kullanılan cihaza göre bile işlemci performansı değişiyor. Şu an için net bir şey diyemem fakat MediaTek bir kaç yıla en iyisi olacak gibi.
Xiaomi de o kullanılıyordu herhalde MediTek Dimensity falan vardı içinde ama o da sanki kötü diye biliyordum. Kötü ve ısınan saçma işlemciler arasında diye bilirdim.

Top Bottom