Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Tab A9 4 GB RAM, 64 GB 3.099TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Uzun zamandır bu fiyata düşmüyordu. Nays ile alırsanız inanın çok çok uyguna gelecek. 3 adet kampanyayı kullanmış olursunuz.
Bende önceden almıştım kullanıyorum arada. Film izlemek, nette takılmak, oyun oynamak vb için iş görüyor.

Fantastiktürk

80+ Bronze
Bende S6 Lite var donanimi bundan iyi. O bile fazlasıyla yavaş ve geçişlerde donuyor.

Bütçeniz varsa ve kalem lazım değilse Tab A9+'a bakın. Hem daha güçlü hem RAM falan daha yüksek.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Gökhan
Bende S6 Lite var donanimi bundan iyi. O bile fazlasıyla yavaş ve geçişlerde donuyor.

Bütçeniz varsa ve kalem lazım değilse Tab A9+'a bakın. Hem daha güçlü hem RAM falan daha yüksek.
ikisi benzer işlem gücüne sahip tabletler hocam. onun dışında katılıyorum.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
mecit burak kılıç
Elektronik mağazasında bunun a9 ile a9plus ları bi test ettim almayın kasa kasa geçiyor yavaş ağır sadece ders çalışacaksanız düşünülebilir

Fantastiktürk

80+ Bronze
ikisi benzer işlem gücüne sahip tabletler hocam. onun dışında katılıyorum.
S6 Lite ders ve kalem için alındığından bütçesi olmayana mantıklı çünkü en yakın kalemli ile arasında 3-4K fark ediyor ama A9 yerine A9+ çok daha mantıklı.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bana göre A9 daha iyi. A9 Plus dan. oyunlar işlemci olarak hiç bir fark yok. İkisini de deneyimleme şansım oldu. Ekran olarak plus daha iyi tabi ki. Ama garip bir şekilde home da gezinirken 90 hz veremiyormuş hissiyatı veriyor

Fantastiktürk

80+ Bronze
Bana göre A9 daha iyi. A9 Plus dan. oyunlar işlemci olarak hiç bir fark yok. İkisini de deneyimleme şansım oldu. Ekran olarak plus daha iyi tabi ki. Ama garip bir şekilde home da gezinirken 90 hz veremiyormuş hissiyatı veriyor
Biri daha büyük bu telefon gibi, 90Hz, daha güclü, RAM daha fazla 4GB RAM yetersiz.
A9+ daha F/P. Para varsa bu model alınmaz asla.

Top Bottom