Neler Yeni

Samsung m16 vs a16 (5g olmayan telefon hala alınır mı?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Bütçe
10000
Samsung a16 alacaktım fakat birkaç gün önce m16 duyruldu. M16’nın A’dan öne çıkan kısmı 5g olması 2026 yılında büyük ihtimal 5g’ye geçiş yapacağız bu nedenle hala 5g desteklemeyen bir telefon almak pek mantıklı gelmiyor ve alacağım cihazın uzun ömürlü olması şart bu nedenle 5g olmasıda şart gibi geliyor bana telefon sadece sosyal medya ve temel işler için kullanılacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

xTURANN

80+ Silver
Burada takılacağın şey 5G değil, donanımları olmalı.

Pil, işlemci, ekran, kamera gibi çeşitli şeyler hangisinde daha iyiyse onu almalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burada takılacağın şey 5G değil, donanımları olmalı.

Pil, işlemci, ekran, kamera gibi çeşitli şeyler hangisinde daha iyiyse onu almalısın.
Donanım olarak aynı sayılırlar 5g olan m16 türkiyede satılıp satılmayacağını bilmiyorum a16’yı ise şu an alabilirim. Cihaz uzun ömürlü kullanıcağı için bundan 3-4 yıl sonrasınıda düşünmem gerekli

xTURANN

80+ Silver
Donanım olarak aynı sayılırlar 5g olan m16 türkiyede satılıp satılmayacağını bilmiyorum a16’yı ise şu an alabilirim. Cihaz uzun ömürlü kullanıcağı için bundan 3-4 yıl sonrasınıda düşünmem gerekli
Gündelik işler için 3 - 4 yılı çıkarır, hatta pil değişimi ile bi 2 yıl daha kazanırsın.

A55 5G Aldım, çok kullanırsam 1 günü çıkartmıyor pili, bu yüzden de hızlı eskiyeceği için pil değişimi yapıcam ve bi 5 yıl kullanırım. Sende o mantıkta ilerle.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Alperen Yılmaz
A16 en iyisi ikisi arasından m serisi bütçesi kısıtlı olan için olduğundan daha güçlü de olsa verimsiz sorunlu ve daha kalitesiz olur

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Gökhan
aşağı yukarı benzer telefonlar. fiyatları da yakın olacaktır. m16 alınabilir bence

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,156
İsim
kilan embappe
A16 en iyisi ikisi arasından m serisi bütçesi kısıtlı olan için olduğundan daha güçlü de olsa verimsiz sorunlu ve daha kalitesiz olur
Ne alakası var A serisinden sorunlu modeller varken M serisi her zaman normal olarak kaldı. Hiçbir farkları yok, yapmayın etmeyin.

M16 hem tasarım, hem donanım olarak A16'dan daha iyi cihaz şu anda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gündelik işler için 3 - 4 yılı çıkarır, hatta pil değişimi ile bi 2 yıl daha kazanırsın.

A55 5G Aldım, çok kullanırsam 1 günü çıkartmıyor pili, bu yüzden de hızlı eskiyeceği için pil değişimi yapıcam ve bi 5 yıl kullanırım. Sende o mantıkta ilerle.
Kendim için değilde annem için alacağım şu an a11 kullanıyor 2gb ram ile çok zor oluyor. A11 bile 5 yıl idare etti ve şu an herhangi bir pil sorunu olmadı hala gayet yeterli seviyede sadece ram oldukça yetersiz kalıyor o yüzden alacağım cihazında bi 5 yıl rahat götürmesi lazım ama dediğim gibi burda bundan 3-4 yıl sonra 5g artık ihtiyaç olursa a16 ile sorun yaşayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alakası var A serisinden sorunlu modeller varken M serisi her zaman normal olarak kaldı. Hiçbir farkları yok, yapmayın etmeyin.

M16 hem tasarım, hem donanım olarak A16'dan daha iyi cihaz şu anda.
Katılıyorum fakat bir yerde artık m serisi cihazların türkiye’ye gelmeyeceği yazıyordu o yüzden tek seçenek a16 kalıyor biraz daha bekleyip m16’nın kesin gelip gelmeyeceği belli olsun eğer gelirse m16 daha mantıklı ama gelmesse mecburi a16 oluyor

Son düzenleme:
Top Bottom