Neler Yeni

SAMSUNG M33 4K VİDEO

Thakie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen uysal
öncelikle herkese merhaba SAMSUNG GALAXY M33 model telefonda youtube'da 4K video izleyemiyorum video 4K olsa bile ayarlar kısmında gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim.
1662322209328.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
öncelikle herkese merhaba SAMSUNG GALAXY M33 model telefonda youtube'da 4K video izleyemiyorum video 4K olsa bile ayarlar kısmında gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Dostum olsa bile 4 k izleyemezsin ki telefonun ekranı FHD değil mi telefonlarda amiral gemileri harici hepsi FHD ya da FHD+. 1080p yani ordaki şeyi artirman görüntüye yansımaz destekleyen ekranın yoksa

Thakie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum olsa bile 4 k izleyemezsin ki telefonun ekranı FHD değil mi telefonlarda amiral gemileri harici hepsi FHD ya da FHD+. 1080p yani ordaki şeyi artirman görüntüye yansımaz destekleyen ekranın yoksa
desteklemediği için otomatik olarak diğer kalite seçenekleri çıkmıyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
desteklemediği için otomatik olarak diğer kalite seçenekleri çıkmıyor mu ?
Yani cikmasi gerek bende de Realme 7 var FHD+ ekranı var yani 1080p yukarisini göremem demek ama örnek verim Abdullah abinin videolarda kalite kısmında 144p den 2160p ye kadar var istediğimi seçip izliyom işte genelde 1080 p arasıra 2k da izliyom ama inan ki fark yaratan bı durum yok ortada çünkü 2k ekranım yok telefonda

Top Bottom