Neler Yeni

Samsung Note 8 benzeri tasarıma sahip olan telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Emre Yazıcı
Aslına bakarsanız ben Samsung Note 8 almayı düşünüyordum ama forumlarda bu zamanda alınmaz dedikleri için vazgeçtim. Fakat benzeri telefonlarda ön kamerasının konumu nedeniyle pek hoşuma gitmediler. Örneğin Note10 Lite ön kamerası sanki ekranda bir siyah nokta gibi duruyor ve bu çok da hoşuma gitmiyor. Sizin en azından ön tarafı Note8'e benzer bir telefon öneriniz var mı? Bütçe belirlemedim ama 3500-5000 arasında olur diye düşünüyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Apple bu çentik olayını çıkardıktan sonra artık Note 8'deki gibi çentiksiz güncel telefon pek kalmadı piyasada.
O delik çentiğe bir süre sonra gözünüz alışıyor, hatta karanlık tema kullanıyorsanız fark edilmiyor bile.

Yok ben çentiksiz istiyorum derseniz de pop-up kameralı telefonlara bakabilirsiniz, ekranda hiç çentik yok, ön kamera bir mekanizmayla çıkıyor. Örneğin Xiaomi Mi 9T, Poco F2 Pro ve Oppo Reno 2'ye bakın.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Aslına bakarsanız ben Samsung Note 8 almayı düşünüyordum ama forumlarda bu zamanda alınmaz dedikleri için vazgeçtim. Fakat benzeri telefonlarda ön kamerasının konumu nedeniyle pek hoşuma gitmediler. Örneğin Note10 Lite ön kamerası sanki ekranda bir siyah nokta gibi duruyor ve bu çok da hoşuma gitmiyor. Sizin en azından ön tarafı Note8'e benzer bir telefon öneriniz var mı? Bütçe belirlemedim ama 3500-5000 arasında olur diye düşünüyorum.
s9+ diyecektim ama güncellğini kaybediyor. note9 da olabilir ancak çok güncel değil. s20 öneririm bütçe artarsa

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Gözün alışıyor ona hatta artık diğer telefonlara bakamıyorsun gözüne kötü geliyor.
Ben de mi 10 lite kullanıcısıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom