Neler Yeni

Samsung odyssey g3 alınır mı??

oddyseia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oddyseia
Bütçe
4000
arkadaşlar günaydın. 4000 TL ve yakın civarı bir bütçem var. odyssey g3 fp gibi geldi bana hafif bir ghosting var bildiğim kadarıyla ama fazla rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Elinde olan yada kullanan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu monitör hakkında??
varsa bu civarda monitör önerilerinizi de bekliyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
arkadaşlar günaydın. 4000 TL ve yakın civarı bir bütçem var. odyssey g3 fp gibi geldi bana hafif bir ghosting var bildiğim kadarıyla ama fazla rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Elinde olan yada kullanan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu monitör hakkında??
Hayır g3 modelinde çok fazla ghosting var diye biliyorum

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
dostum merhaba ben 3200 tl ye geçen gün aldım monitörün renkleri biraz soluk ips panelli bir laptopum var ona göre renkler daha kötü fakat bu fiyata yine de çok güzel olduğunu düşünüyorum biraz ayar yapman lazım renk konusunda gayet hoş oluyor. ghosting evet var ama ya ben fark edemiyorum normal hayatta, ya da denildiği kadar yok, test sonuçlarını eklemeye çalışacağım fotoğraflarını çekmiştim. onun dışında pivot özelliği çok iyi büyük bir rahatlık sağlıyor bu fiyatlara bu özellikte başka monitör yok. kısacası ben tavsiye ederim fakat çok iyi bir şey beklememek lazım. ha ayrıca sağdan soldan bakınca renkler biraz fazla soluyor fakat monitöre kim niye 160 derece açıyla baksın onu da bilmiyorum 100 derecelik bir açıda hiç kayıp yok. ki bu renk muhabbeti tüm va panellerde olur ips almadığın sürece gayet normal bir şey yani.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-07-10 saat 11.04.25.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-10 saat 11.04.25.jpg
    116.1 KB · Hit: 73

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
hocam 1 senedir kullanıyorum söylendiği kadar ghosting testlerde var evet ama herçek hayatta farketmiyorum desem yeridir bir problem yaratmıyor
ayrıca pivot olarak kullanabilmesi +

MythPhantom

80+ Bronze
d
Dell önericektimde fiyatı çok pahalanmış

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
dostum merhaba ben 3200 TL ye geçen gün aldım monitörün renkleri biraz soluk ips panelli bir laptopum var ona göre renkler daha kötü fakat bu fiyata yine de çok güzel olduğunu düşünüyorum biraz ayar yapman lazım renk konusunda gayet hoş oluyor. ghosting evet var ama ya ben fark edemiyorum normal hayatta, ya da denildiği kadar yok, test sonuçlarını eklemeye çalışacağım fotoğraflarını çekmiştim. onun dışında pivot özelliği çok iyi büyük bir rahatlık sağlıyor bu fiyatlara bu özellikte başka monitör yok. kısacası ben tavsiye ederim fakat çok iyi bir şey beklememek lazım. ha ayrıca sağdan soldan bakınca renkler biraz fazla soluyor fakat monitöre kim niye 160 derece açıyla baksın onu da bilmiyorum 100 derecelik bir açıda hiç kayıp yok. ki bu renk muhabbeti tüm va panellerde olur ips almadığın sürece gayet normal bir şey yani.
bu arada biraz forumda gezindim bence çoğu kişi bu monitörü hiç kullanmamış, gerçekte görmemiş bile. dilden dile yayılmış ve herkes aynı şeyi söylüyor. monitör en iyisi değil zaten ama denildiği gibi bir monitörde değil fiyatlara da baktım şimdi bu fiyat bandında alınabilicek bir monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
İsmail
bu arada biraz forumda gezindim bence çoğu kişi bu monitörü hiç kullanmamış, gerçekte görmemiş bile. dilden dile yayılmış ve herkes aynı şeyi söylüyor. monitör en iyisi değil zaten ama denildiği gibi bir monitörde değil fiyatlara da baktım şimdi bu fiyat bandında alınabilicek bir monitör.
3.7kya 165hz olanını aldım dediğin gibi bu fiyata 165hz ve pivot özelliği olan bir monitör gerçekten yok umarım pişman olmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ibrahim
dostum merhaba ben 3200 TL ye geçen gün aldım monitörün renkleri biraz soluk ips panelli bir laptopum var ona göre renkler daha kötü fakat bu fiyata yine de çok güzel olduğunu düşünüyorum biraz ayar yapman lazım renk konusunda gayet hoş oluyor. ghosting evet var ama ya ben fark edemiyorum normal hayatta, ya da denildiği kadar yok, test sonuçlarını eklemeye çalışacağım fotoğraflarını çekmiştim. onun dışında pivot özelliği çok iyi büyük bir rahatlık sağlıyor bu fiyatlara bu özellikte başka monitör yok. kısacası ben tavsiye ederim fakat çok iyi bir şey beklememek lazım. ha ayrıca sağdan soldan bakınca renkler biraz fazla soluyor fakat monitöre kim niye 160 derece açıyla baksın onu da bilmiyorum 100 derecelik bir açıda hiç kayıp yok. ki bu renk muhabbeti tüm va panellerde olur ips almadığın sürece gayet normal bir şey yani.
bende aynısını aldım test sonuçları bunlar
020230813_133115_lmc_8.4.jpg

Senerr

80+ Bronze
Herkes G3 ufo testi paylaşmış ama herkesinki farkli niye ki ? Buda benim ki.
Response Time en hızlı mod bu. Videodan bir görüntü.

Ekler

• Screenshot_20230817-002853_Gallery.jpg
    Screenshot_20230817-002853_Gallery.jpg
    738.9 KB · Hit: 43

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Hocam şimdi gördüm ekran başında haykırdım. Babam 27 inç G3 modelini kullanıyor ghosting'den resmen kör olur insan. İnsanlara yanlış bilgi verip her sizde olan iyidir mantığıyla ilerlerseniz size bir şey kazandırmıyor.

Top Bottom