freesync kapat o sekilde calisiyor ben freesync kapali kullaniyorum o ayarlar oyle geliyor birde freesync acik olumca sarimtirak oluyor kapatmakta fayda var hem input lag da yapiyorşu sorunu cözdünüz mü peki bende 25 inc olan var sorun cözemezsem iade edeceğim bunları kullanamıyorum cok sacma
nasıl kapali durum getireceğim peki sen memnun musun hocam fps oyun icin aldım ama 165 hz kullanıyrum lenovo fark hissetmedim ya soldaki lenovoFreesync Premium Kapalı duruma getirirseniz onları açabiliyorsunuz diye biliyorum. Ben de denerken bulmuştum.
freesync preminum bas off yapnasıl kapali durum getireceğim peki sen memnun musun hocam fps oyun icin aldım ama 165 hz kullanıyrum lenovo fark hissetmedim ya soldaki lenovo
144 hz laptopla 240hz monitor farksiz gibi geldi banada cok fark yok zaten bence freesync kapatinca daha iyi olmustu hissiyati goruntusu vsnasıl kapali durum getireceğim peki sen memnun musun hocam fps oyun icin aldım ama 165 hz kullanıyrum lenovo fark hissetmedim ya soldaki lenovo
yaptım yaptım saçmalık şu monitör güncelleme yaparken usb takıyorum uygun görmüyorfreesync preminum bas off yap
onun icin konu okudum rufustan yazdiyordu ama emin degilim bulursam konuyu buraya atarım linkiniyaptım yaptım saçmalık şu monitör güncelleme yaparken usb takıyorum uygun görmüyor
yok indirilem guncellemeyi flash bellege rufusla yaziyorsun gibisinden yazmislardi ondan oyle dedim hem eminde degilimMonitörü rufusla güncellemiyorsunuzdur herhalde ilk defa duydum.
Ya video vardı buldum bu video yapıyor ama öyle flaş nerden bulalım arkadaş yorum birisi fat 32 format yaptım dedi denedim olmadıyok indirilem guncellemeyi flash bellege rufusla yaziyorsun gibisinden yazmislardi ondan oyle dedim hem eminde degilim