Neler Yeni

Samsung Odyssey G8 için Pc Toplamama Yardım Edin.

hevifakir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ayberk Bayramgil
Herkese selamlar. Ben doktorum , eşim mimar ve aynı zamanda iyi de bir gamerım. Monitörüm viewsonic marka, idare eden, çok da iyi olmayan bir monitördü. Hiç olmayacak bir şey oldu ve eşim doğum günümde samsung odyssey g8 ekranı hediye olarak aldı. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü benim pc ekranın yanında sezercik gibi kaldı. Mecburen bilgisayarı da güncellemem gerekecek. Hamama giren terler. Ancak 3 gündür bir türlü sistem toplayamadım. O kadar sistemin içinde hem F/P hem ekranın özelliklerini tam yansıtacak hem de beni uzun yıllar götürecek sistemi yaratamadım. Bütçem 60-80k arası. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Kadir
hocam arkadan mal sattı falan sandım nasıl başlık yaptınız

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Emre
Bu nasıl başlık be reis ne oldu dedim be

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Onur
Hocam A kalite lastik hediye etti arkadaşım , benim egeaya bu gitmez mecburen pagani huayra almam lazım demek gibi bir şey olmuş sizin mantık 😂 bence öyle yapacağınıza şimdilik kenarda dursun monitör. Daha sonra fp den ziyade alabildiğiniz en iyi sistemi alın. Madem elinizde o klas bi monitör var , o zaman her oyunu 4K da gümbür gümbür oynatacak sistem dizmek daha mantıklı olur bence hem ileriye dönük olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun kral bu arada güle güle kullan

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
Baran Kut
hocam yapmayin boyle seyler aksam aksam kalbime indi basligi gorunce :D
Ben de eşiyle kavga etti herhalde, pc falan camdan aşağı atılmıştır diye tahmin ederken konuya bak :kekw:

Forumdakiler birazdan sistem paylaşımları ile gelir. Başlığa 60-80k arası sistem arıyorum falan yazın bari de parça tavsiyesi yapacak arkadaşlar uğrasın.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Onur
Ben de eşiyle kavga etti herhalde, pc falan camdan aşağı atılmıştır diye tahmin ederken konuya bak :kekw:

Forumdakiler birazdan sistem paylaşımları ile gelir. Başlığa 60-80k arası sistem arıyorum falan yazın bari de parça tavsiyesi yapacak arkadaşlar uğrasın.
Evet ben de davalık bir durum falan oldu sandım 😂

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Ali Mert Okuducu
Başlığı görünce aklımdan binbir türlü olay geçti

Top Bottom