Neler Yeni

Samsung S20 fe kitlenme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Samsung S20 fe Kullanıyorum. Bugün telefonu cebimden çıkarıp elime aldığımda Bi anda telefon kendisini 5 dk bekleme süresine aldı. Telefon açık olduğu halde 5 dk giriş yapamadım. Sonra zaman geçti kulaklıkla müzik dinlemeye başladım. Telefonu cebime koydum. Kulaklığı elimle dokunmatik üzerinden kapatıp yerine koydum. Sonra telefonu elime aldım Bi baktım. 25 dk kitlendiğini gördüm. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Telefon cebimdeyken kendiliğinden sürekli giriş yapmaya çalışmış olabilir mi?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
cebindeyken parmak izini fazla okutup kitliyor muhtemelen. cebinizde parmak gibi algıladığı bir şey olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cebindeyken parmak izini fazla okutup kitliyor muhtemelen. cebinizde parmak gibi algıladığı bir şey olabilir.
Telefona ara sıra baktığımda kendiliğinden açık halde buluyorum ekranı. Müzikde şarkı değiştirmek için Bi bakıyorum daha açmadan kendiliğinden açılmış.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Telefona ara sıra baktığımda kendiliğinden açık halde buluyorum ekranı. Müzikde şarkı değiştirmek için Bi bakıyorum daha açmadan kendiliğinden açılmış.
muhtemelen dediğim sorun veya benzer bir olay olan cebinizdeki bir şeyi parmak gibi algılayıp ekran açılıp pin giriyor

kırmızışarapp

80+ Silver
Samsung S20 fe Kullanıyorum. Bugün telefonu cebimden çıkarıp elime aldığımda Bi anda telefon kendisini 5 dk bekleme süresine aldı. Telefon açık olduğu halde 5 dk giriş yapamadım. Sonra zaman geçti kulaklıkla müzik dinlemeye başladım. Telefonu cebime koydum. Kulaklığı elimle dokunmatik üzerinden kapatıp yerine koydum. Sonra telefonu elime aldım Bi baktım. 25 dk kitlendiğini gördüm. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Telefon cebimdeyken kendiliğinden sürekli giriş yapmaya çalışmış olabilir mi?
Ben hiç böyle sorun yaşamıyorum. Islaksa vs. olur yada cebinin hangi kumaş olduğu vs. ile alakalıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
parmak izi vs yüzünden açılmış olabilir

milenix

80+ Gold
cebinde birşeyi parmak olarak algılıyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cebinde birşeyi parmak olarak algılıyordur
Bunun için ne yapılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

parmak izi vs yüzünden açılmış olabilir
Hiç elimi cebime getirmiyorum bile

Ben hiç böyle sorun yaşamıyorum. Islaksa vs. olur yada cebinin hangi kumaş olduğu vs. ile alakalıdır.
Telefonu ön yüzü dışarıya bakacak şekilde koyuyorum artık

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
eğer açık değilde yanlışlıkla dokunma koruması gibi bir ayar vardı onu açın muhtemelen ekran birşeylerin tıkladığını algılıyor ondan kaynaklı

milenix

80+ Gold
Bunun için ne yapılabilir

Hiç elimi cebime getirmiyorum bile

Telefonu ön yüzü dışarıya bakacak şekilde koyuyorum artık
inn.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
eğer açık değilde yanlışlıkla dokunma koruması gibi bir ayar vardı onu açın muhtemelen ekran birşeylerin tıkladığını algılıyor ondan kaynaklı
Evet yanlışlıkla dokunma uyarısını kapattıktan sonra bunu vermeye başladı.

Top Bottom