Neler Yeni

Samsung S20 FE (Snapdragon) VS İphone 11

kırmızışarapp

80+ Silver
Bütçe
5500
(KONU KAPANDI. EKSTRA SORULARINIZ VARSA YAZABİLİRSİNİZ. )
Yakın zamanda telefon değiştiricem. Aslında Android almak istemiyordum. İOS kullanmaya çok hevesliydim. Fakat arada fiyat farkı benim için baya var. İphone SE 2 düşündüm. Fakat bana göre ekranı küçük geldi. Şuan S20 FE almayı düşünüyorum her ne kadar İphone 11 almak istesem de. Sizce ne yapmalıyım ? Samsung S20 FE üzer mi beni ?

Son düzenleme:

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Yakın zamanda telefon değiştiricem. Aslında Android almak istemiyordum. İOS kullanmaya çok hevesliydim. Fakat arada fiyat farkı benim için baya var. İphone SE 2 düşündüm. Fakat bana göre ekranı küçük geldi. Şuan S20 FE almayı düşünüyorum her ne kadar İphone 11 almak istesem de. Sizce ne yapmalıyım ? Samsung S20 FE üzer mi beni ?
Annem kullanıyor s20 fe bence gayet iyi ama arkadaşın dediği gibi İphone kadar götürmez.

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
S20 FE üzmez hatta Samsung'un 3 yıllık ana güncelleme planına dahil benim Exynos'lu S10e bile Android 12 yi alıyor (Android 9 ile başladı tek bir kasma bile yok) yani bu güncelleme olayları çzöüldü optimasyonda arttırlıdı ama iP 11 o fiyatla alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demeyin öyle ya :')
Götürür bence ki S20FE çok sattığı için 4 yıla kadar var güncellemesi ki fotoğraf tarafı Samsung'da her güncelleme ile gelişir bir iP 12 vs S21 videolarına bak bide iP 13 vs S21 arada dağlar kadar fark var.

şahin doğan

80+ Platinum
Götürür bence ki S20FE çok sattığı için 4 yıla kadar var güncellemesi ki fotoğraf tarafı Samsung'da her güncelleme ile gelişir bir iP 12 vs S21 videolarına bak bide iP 13 vs S21 arada dağlar kadar fark v
3 yıl güncelleme alacak 4 değil ki hiçbir android telefon ios telefon kadar uzun süre stabil götürmez tabi 5 sene sonra kullanılabilir ama ya zorunluluktan kullanılır yada çekmece de durur

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
3 yıl güncelleme alacak 4 değil ki hiçbir android telefon ios telefon kadar uzun süre stabil götürmez tabi 5 sene sonra kullanılabilir ama ya zorunluluktan kullanılır yada çekmece de durur
Hayır 4 sene alacak diye bir kaide yok ama çok sattı o yüzden firmalar genelde müşteri sadakati için çok satan modeller bir yıl fazlfasan verme girişiminde bulunabiliyorlar ki şunuda söyleyeyim 4 yıl ardından batarya ekran hoparlör problemleri her 2 telefonda da baş ağrıtacaktır zaten o zamana kadar yeni telefona geçersiniz.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
İphone 8 Plus var bende. Telefon çıkalı kaç sene oldu bilmiyorum ve İOS15 güncellemesini aldı daha yeni. Eğer stabilite uzun süre kullanım istiyorsan Apple’dan şaşma derim.

şahin doğan

80+ Platinum
Hayır 4 sene alacak diye bir kaide yok ama çok sattı o yüzden firmalar genelde müşteri sadakati için çok satan modeller bir yıl fazlfasan verme girişiminde bulunabiliyorlar ki şunuda söyleyeyim 4 yıl ardından batarya ekran hoparlör problemleri her 2 telefonda da baş ağrıtacaktır zaten o zamana kadar yeni telefona geçersiniz.
4 sene alacak demeyin o zaman 4 sene alabilir diyin daha ortada bir şey yok bir de bataryayı anlarımda hoparlör ve ekran sorunu ne alaka şuana kadar apple kullananların hiç birinden uzun süre kullanımdan dolayı hoparlör ve ekranda sorun olduğunu duymadım 2 yıl içinde pil sağlığı %80 e düşerse apple ücretsiz değiştiriyor zaten bu da batarya konusunda telefonu öne geçiriyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İphone 8 Plus var bende. Telefon çıkalı kaç sene oldu bilmiyorum ve İOS15 güncellemesini aldı daha yeni. Eğer stabilite uzun süre kullanım istiyorsan Apple’dan şaşma derim.
8’i geç 6s bile aldı o güncellemeyi. 6-7 yıllık bir telefon olması lazım. Tam yılını bilmiyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
8’i geç 6s bile aldı o güncellemeyi. 6-7 yıllık bir telefon olması lazım. Tam yılını bilmiyorum.
bu yıl 6 oldu ve son güncellemesi oldu diye düşünüyoruz :D zamanı geldi artık onun da

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Ömer Keskin
Aynen öyle. Android telefon bu kadar uzun süre yazılım desteği görmüyor. Ne kadar işte artık kasmıyor denilsede bir İOS değil maalesef. Uzun süreli kullanımlarda üzer.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu yıl 6 oldu ve son güncellemesi oldu diye düşünüyoruz :D zamanı geldi artık onun da
Nexus ve pixeller dahil hiç 6 sene güncelleme alan telefon görmedim. Aynı şekilde iphone se 2015 de güncellemeyi aldı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,416
Üyeler
163,492
Son üye
hadoliwe60
Top Bottom