S22 daha iyi ama işlemci/kamera çok işin yoksa s21fe al büyük ekranın rahatlığı bir başka oluyor
küçük ekran daha çok seviyorum ısınma çok sorun olmuyor şuanki kullandığım cihaz 2-2 buçuk saat civarı gidiyor batarya açısında her türlü farkı hissederim diye düşünüyorumS22 daha fazla güncelleme alacak, kamerası daha iyi, boyutu daha küçük, bataryası daha kötü, işlemcisi daha güçlü ama daha fazla ısınıyor.
Yani küçük ekran seviyorsanız tabii ki s22küçük ekran daha çok seviyorum ısınma çok sorun olmuyor şuanki kullandığım cihaz 2-2 buçuk saat civarı gidiyor batarya açısında her türlü farkı hissederim diye düşünüyorum
Aralarında s22
teşekkür ediyorumYani küçük ekran seviyorsanız tabii ki s22
çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medyada takılıyorum yaklaşık kaç saat sürüyor pilinin bitmesiAynı cihazlar arasında kalıp s22 aldım tek eksi yanı batarya onun dışında s21FE yerine tercih edilecek cihaz. Pişman olmadım
"S22 ana konu" yazıp donanım haberin forum sayfasında kullananların ekran sürelerine bakabilirsin. Gördüğüm kadarıyla genel olarak oyun olmayınca 4-4.5 saat.çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medyada takılıyorum yaklaşık kaç saat sürüyor pilinin bitmesi
ben %100 yapmıyorum bataryayı net bilgi veremem. Birkaç kez %100 yaptım o zamanlarda da 4saat 30dk- 5 Saat arası falan almıştı galibateşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medyada takılıyorum yaklaşık kaç saat sürüyor pilinin bitmesi
tamamdır teşekkür ederimben %100 yapmıyorum bataryayı net bilgi veremem. Birkaç kez %100 yaptım o zamanlarda da 4saat 30dk- 5 Saat arası falan almıştı galiba
Şu anda %85 %15 arasında kullanıyorum bir tane powerbank var o yüzden sıkıntı çekmiyorum
S22 o kadar az mı? Ben S23 ile oyun dahil karma kullanımda 7 saat görüyorum."S22 ana konu" yazıp donanım haberin forum sayfasında kullananların ekran sürelerine bakabilirsin. Gördüğüm kadarıyla genel olarak oyun olmayınca 4-4.5 saat.
S22 öyle. İşlemci verimsizS22 o kadar az mı? Ben S23 ile oyun dahil karma kullanımda 7 saat görüyorum.