S23 FE almak daha mantıklı. Batarya ve daha az ısınma konusunda S22'den çok daha iyi.20k bütçem var. anlık olarak s20 fe kullanıyorum. Gayet memnunum fakat değiştiricem. s22 nin bataryası denildiği kadar kötü mü? Hangisini almak daha mantıklı olur.
tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. ileride sıkılırım diye çekiniyorum. Elde hissiyatı vs. nasıldır?S23 FE almak daha mantıklı. Batarya ve daha az ısınma konusunda S22'den çok daha iyi.
S22 kullanıyorum batarya dışında gayet güzel kamera konusunda hep memnun ediyor benii.tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. ileride sıkılırım diye çekiniyorum. Elde hissiyatı vs. nasıldır?
Kısa öz S23FE20k bütçem var. anlık olarak s20 fe kullanıyorum. Gayet memnunum fakat değiştiricem. s22 nin bataryası denildiği kadar kötü mü? Hangisini almak daha mantıklı olur.
Yok hocam dolu dolu yettiğini söyleyemem. Ben şantiyede elime sürekli almıyordum ama sabah 7 akşam 6 7 arası yetip akşam şarja takmam gerekiyordu.bataryası normal kullanımda 1 günü çıkarır mı?
Ben arada brawlstars falan oynuyordum takmadığım bile oluyor bazen bende çıkartıyor. Belli aralıklarla pil koruma moduna alıyorum (mesela internetten çok önemli şeylere bakmıyorken falan) o zaman daha da iyi oluyor.bataryası normal kullanımda 1 günü çıkarır mı?