Yurtdışı olduğunu belirmemişim çok pardon düzeltiyorum hemen2. elmı alıcaksını anlayamadım s23 plus suanda 44 bın cunkı
tam butce nedır telefonun ederı ne suan da ? s23 ulrta alınabılır yd olarakYurtdışı olduğunu belirmemişim çok pardon düzeltiyorum hemen
Maksimum 20.000 gibitam butce nedır telefonun ederı ne suan da ? s23 ulrta alınabılır yd olarak
yanlıs hatırlamıyosam s23 ultralar 30k cıvarlarında ıdı yd olarak ulrta modeller olamadıkca yanı s23 ulrta s24 ultra gıbı yada ıphone 13 pro -pro max gıbı yd almak mantıklı gelmıyor bıde onu ımeı attırması falan varMaksimum 20.000 gibi
Zaten şu an alırsam yasal olarak seneye yaza kadar kullanabilirim o yüzden ben seneye server kayıt düşünüyorum imei sorun değil yani pekyanlıs hatırlamıyosam s23 ultralar 30k cıvarlarında ıdı yd olarak ulrta modeller olamadıkca yanı s23 ulrta s24 ultra gıbı yada ıphone 13 pro -pro max gıbı yd almak mantıklı gelmıyor bıde onu ımeı attırması falan var
yanı soyle soylıyım s23 plus guzel cıhaz bende s23 var alalı 1.5 ay falan oluyor hıc pısman degılım yd degıl 30k ya aldımZaten şu an alırsam yasal olarak seneye yaza kadar kullanabilirim o yüzden ben seneye server kayıt düşünüyorum imei sorun değil yani pek
Ultra olması beni s22 ultraya çekiyor gerek kamerası gerek diğer özellikleri ama kronik sorunu var mıdır emin değilim mesela şu an kullandığım cihazda ekran yanması ve aşırı ısınma gibi sorunlar varyanı soyle soylıyım s23 plus guzel cıhaz bende s23 var alalı 1.5 ay falan oluyor hıc pısman degılım yd degıl 30k ya aldım
s23 plus ekranı bır tık daha buyuk ,batarya olarak daha fazla , bırde 45w hızlı sarj destegı var bunun harıcınde fazla artısı yok yada ben goremedım
bırazda kullanımına gore alman lazım cıhazı , cıhazdan beklentın nedır kendıne onu sorman lazım
S22ye bulaşma 1 2 ay kullanılmöş s23 ultralar var 23-24 bin civarına. Onlara bak derimUltra olması beni s22 ultraya çekiyor gerek kamerası gerek diğer özellikleri ama kronik sorunu var mıdır emin değilim mesela şu an kullandığım cihazda ekran yanması ve aşırı ısınma gibi sorunlar var