Neler Yeni

Samsung S23 için ekran koruyucu ve kılıf önerisi

DarkQuell

80+
başlıkta yazdığı gibi bir kaç yerde her ekran koruyucu parmak izi okuyucu için iyi olmadığını okudum sizlerden öneri almak istiyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam telefonu ne zamandır kullanıyorsunuz bu aralar bakiniyorumda genel anlamda memnunmusunuz kamera tasarım jarz ve boyut konusunda

DarkQuell

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonu ne zamandır kullanıyorsunuz bu aralar bakiniyorumda genel anlamda memnunmusunuz kamera tasarım jarz ve boyut konusunda
Yaklaşık 2 hafta oldu alalı şu anlık çok iyi kamera ya zaten söylenecek söz yok ekran aynı şekilde tasarım olarak yorumlarda a serilerine çok benziyor diyorlar ama a serisi ile tutuş olarak eldeki hissiyat olarak baya fark var evde m34 kullanıyor annem tasarım olarak benzese de tutuş ve eldeki hissiyatı çok farklı şarj olarak bana yetiyor sabahtan akşama kadar işte olduğum için bir yolda telefona bakıyorum rahat 1,5 günümü çıkarıyor. boyut olarak ben küçük telefonları daha çok sevdiğim için benim hoşuma gitti zaten ekran oranı yüzünden telefon küçük olsa bile çoğu telefondan geniş ekranı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yaklaşık 2 hafta oldu alalı şu anlık çok iyi kamera ya zaten söylenecek söz yok ekran aynı şekilde tasarım olarak yorumlarda a serilerine çok benziyor diyorlar ama a serisi ile tutuş olarak eldeki hissiyat olarak baya fark var evde m34 kullanıyor annem tasarım olarak benzese de tutuş ve eldeki hissiyatı çok farklı şarj olarak bana yetiyor sabahtan akşama kadar işte olduğum için bir yolda telefona bakıyorum rahat 1,5 günümü çıkarıyor. boyut olarak ben küçük telefonları daha çok sevdiğim için benim hoşuma gitti zaten ekran oranı yüzünden telefon küçük olsa bile çoğu telefondan geniş ekranı
Hocam peki videoları 8k mi 4k mi çekiyor bide kaç fps çekiyor on ve arka kamerası lütfen bakarmisiniz

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
Hocam peki videoları 8k mi 4k mi çekiyor bide kaç fps çekiyor on ve arka kamerası lütfen bakarmisiniz
8k 30 FPS 4k 60 FPS çekiyor epey sitesinden bakabilirsiniz tüm özelliklere
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bu yaz alıcam çok güzel telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
8k 30fps 4k 60fps. 8k nın çok da bir esprisi yok. ön kamera 4k 60fps.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
8k 30 FPS 4k 60 FPS çekiyor epey sitesinden bakabilirsiniz tüm özelliklere

bende bu yaz alıcam çok güzel telefon
Arka kamera 8k ozaman on kamera 4k anladığım kadarıyla teşekkürler

8k 30fps 4k 60fps. 8k nın çok da bir esprisi yok. ön kamera 4k 60fps.
Neden hocam 8k daha iyi degilmi sonuç olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Arka kamera 8k ozaman on kamera 4k anladığım kadarıyla teşekkürler

Neden hocam 8k daha iyi degilmi sonuç olarak
daha iyi ama çok iyi ışık gerekiyor bazen 4k 8k dan daha net oluyor ilginç. 7 ay kadar 23 kullandım şuan s23 ultra kullanıyorum kesinlikle s23 ultranın 8k sı daha iyi.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
daha iyi ama çok iyi ışık gerekiyor bazen 4k 8k dan daha net oluyor ilginç. 7 ay kadar 23 kullandım şuan s23 ultra kullanıyorum kesinlikle s23 ultranın 8k sı daha iyi.
Suan baktimda bütçe bakımından s23 daha iyi benim için bu arada arkadaşa klif onerebilirmisiniz konusunda tartışıyoruz biraz rahatsız olamadığım değil kendi adima

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
ben bu kılıfı hem s23 te hemde s23 ultrada kullandım aşırı sevdiğim bir kılıf. mesh olduğu için ısıyı daha iyi atabiliyor ve daha hafif oluyor diğer kılıflara göre. birde incecik olduğu için telefonu eline alınca hissedilmiyor neredeyse;
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
86,50TL 23%OFF | Soğutma Mesh isı dağılımı kılıf Samsung Galaxy S23 S22 S21 artı not 10 20 Ultra kamera koruma nefes zırh kapak

kamera koruyucusu var üzerinde isterseniz çıkarabiliyorsunuz ben çıkardım görüntüyü bozmasın diye.

DarkQuell

80+
ben bu kılıfı hem s23 te hemde s23 ultrada kullandım aşırı sevdiğim bir kılıf. mesh olduğu için ısıyı daha iyi atabiliyor ve daha hafif oluyor diğer kılıflara göre. birde incecik olduğu için telefonu eline alınca hissedilmiyor neredeyse;
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
86,50TL 23%OFF | Soğutma Mesh isı dağılımı kılıf Samsung Galaxy S23 S22 S21 artı not 10 20 Ultra kamera koruma nefes zırh kapak

kamera koruyucusu var üzerinde isterseniz çıkarabiliyorsunuz ben çıkardım görüntüyü bozmasın diye.
bende şuan sade kılıf kullanıyorum önerdiğiniz kılıfa bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,816
Üyeler
160,444
Son üye
Miracbyk
Top Bottom