kırılmaz cam spigen glassir ez fit olabilir ya da buff orjinal şarj aletini samsungdan ve ya vatan gibi mağazalardan alabilirsinizArkadaşlar oncelikle sa bugün s23 siparişi verdim orjinal jarz aletini nerden alabilirim ve kırılmaz cam olarak ne önerirsiniz kaliteli
Telefona 30.5 k para verince bı zahmet orjinal olsunOrijinalinin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. En son 600-700 civarıydı ve sahtesi çok.
Şunu alabilirsin lisanslı ürün orijinalini aratmaz.
S23 için jarz aletimi diyim bizim burda Samsung'un servisi var arkadaş haporlorunu yaptırmıştı orda varmıdır orjinal jarz aletikırılmaz cam spigen glassir ez fit olabilir ya da buff orjinal şarj aletini samsungdan ve ya vatan gibi mağazalardan alabilirsiniz
samsung dan başka uyumlu şarj cihazı üreten firmalarda var hemde daha uyguna samsung dünyada olmayan ayrı bir teklonoji kullanmıyorTelefona 30.5 k para verince bı zahmet orjinal olsunpatlar fln çöp olr tel
Telefona 30.5 k para verince bı zahmet orjinal olsunpatlar fln çöp olr tel
Mesaj otomatik birleştirildi:
S23 için jarz aletimi diyim bizim burda Samsung'un servisi var arkadaş haporlorunu yaptırmıştı orda varmıdır orjinal jarz aleti
harbi orjinal samsung bayi ise alabilirsinTelefona 30.5 k para verince bı zahmet orjinal olsunpatlar fln çöp olr tel
S23 için jarz aletimi diyim bizim burda Samsung'un servisi var arkadaş haporlorunu yaptırmıştı orda varmıdır orjinal jarz aleti
Teknik servis ya haporlor veya parça fln bozulunca yapiyolarharbi orjinal samsung bayi ise alabilirsin
Ben vatandan aldım sarjı kırılmaz cam yerine nano cam taktır cam değil esnek bişi cam parmak izini okumada zorlaştırıyor nanoda öyle bisi yokArkadaşlar oncelikle sa bugün s23 siparişi verdim orjinal jarz aletini nerden alabilirim ve kırılmaz cam olarak ne önerirsiniz kaliteli
Nano cam dusunuyosunda ben zore marka iyimis herhalde diğer markaları biliyomda youtubeda zore oneriyolardi seninkinin markası neBen vatandan aldım sarjı kırılmaz cam yerine nano cam taktır cam değil esnek bişi cam parmak izini okumada zorlaştırıyor nanoda öyle bisi yok
jarz değil kanka zarjTelefona 30.5 k para verince bı zahmet orjinal olsunpatlar fln çöp olr tel
Bende fazladan iPhone jarzi var 20 watt orjinal taksam bişi olurmu acaba s23 usamsung dan başka uyumlu şarj cihazı üreten firmalarda var hemde daha uyguna samsung dünyada olmayan ayrı bir teklonoji kullanmıyor