Samsung s24 wp bildirimi içerik gizleme

Faramirxx

80+
Reaksiyon skoru
62
merhaba herkese kilit ekranındaki içeriği gizle göster vs hepsini çözdüm ancak şifrem açıkken ve ana ekranda gezerken biri de telefonuma bakarken mesaj iceriginin gözükmesini istemiyorum sadece isim yazsın istiyorum ama 2 saat aradım baktım araştırdım bulamadım. Iphonelarda atıyorum Ahmet 1 mesaj gibi yazıyor. Yani sıkıntı şu aslında iosta yüzünü görmeden hicbirsey göstermiyoken samsungta parmak izini okutunca gösteriyor evet ama telefonu açmış oluyorsun artı olarakta açıkken video izlerken falan tamamen her şeyi göstermiş oluyor. Bunun cözümü var mıdır

Tam olarak Ios daki ayar yok ancak, ayarlar/bildirim/uygulama(WhatsApp)'a gelip "Bildirim açılır penceresi" özelliğini kapatırsanız sorununuz büyük ölçüde çözülmüş olacaktır.

Tam olarak Ios daki ayar yok ancak, ayarlar/bildirim/uygulama(WhatsApp)'a gelip "Bildirim açılır penceresi" özelliğini kapatırsanız sorununuz büyük ölçüde çözülmüş olacaktır.
kapatma diye bir şey yok ama ayrıntılı diye bir şey vardı onu yaptım ancak değisen bir sey olmadı gibi çözemedim. Yani ahmet mehmet 1 mesaj diye yapabiliyor musunuz siz wpde yoksa whatsapp 1 mesaj olarak kalacak mı

kapatma diye bir şey yok ama ayrıntılı diye bir şey vardı onu yaptım ancak değisen bir sey olmadı gibi çözemedim. Yani ahmet mehmet 1 mesaj diye yapabiliyor musunuz siz wpde yoksa whatsapp 1 mesaj olarak kalacak mı
Dediğim ayarı yaparsanız mesajların içeriğini gösteren pop up ekranı çıkmayacaktır. Buda temelde sizin probleminizi çözmüş olacak yanınızda biri varsa içeriğini görmemiş olacak.

Geri