S24 için bile bütçemi zorluyorum zaten ultra mümkün değil benim için. Ya iphone 13 alacağım yada s24. Dediğiniz gibi SD ye geçerlerse fiyat farkıda çok yüksek olur gibi görünüyor.Samsung düz modelleri alınmaz, s24 ultra kullanıcısı olarak söylüyorum. Aradaki işlemci-batarya uçurumu çok fazla. (snapdragon ve exynos'tan bahsediyorum)
S25 serisinde exynos işlemcileri iptal ediyorlar diye söylentiler var. Eğer olursa kullanıcı için mükemmel olur fakat unutmamak lazım kendi işlemcisi olmayacağı için fiyat farkı da ciddi miktarda artacaktır.
8gen3 ile kıyaslayınca exynos ısınmıyor, direkt alev alıyor hocamS24+ kullanıyorum ve Exynos 2400 cidden iyi biraz ısınıyor sadece.
Exynos nefreti abartı. Hiç bir performans sorunu yaşamadım.8gen3 ile kıyaslayınca exynos ısınmıyor, direkt alev alıyor hocam![]()
İleride kafam rahat olsun derseniz iphone 13 çok iyi bir tercihtir. Aşırı popüler telefon ve bu popülerliği yakın zamanda sönmeyecek. Satarken aldığınız fiyatın enflasyonuna göre tertemiz satarsınız. Hatta 60hz sorun değil ise iphone 13 çok daha kullanışlı.S24 için bile bütçemi zorluyorum zaten ultra mümkün değil benim için. Ya iphone 13 alacağım yada s24. Dediğiniz gibi SD ye geçerlerse fiyat farkıda çok yüksek olur gibi görünüyor.
Aslında Apple geçmek de istiyorum ama saat samsung tablet samsung kulaklık samsung bir anda iphone geçmek zor olur gibi. Birde 3 senelik bir telefon için o kadar para vermek garip geliyor.İleride kafam rahat olsun derseniz iphone 13 çok iyi bir tercihtir. Aşırı popüler telefon ve bu popülerliği yakın zamanda sönmeyecek. Satarken aldığınız fiyatın enflasyonuna göre tertemiz satarsınız. Hatta 60hz sorun değil ise iphone 13 çok daha kullanışlı.
Exynos nefreti abartı. Hiç bir performans sorunu yaşamadım.
Biraz köklü bir değişiklik yapmak istersiniz belkiAslında Apple geçmek de istiyorum ama saat samsung tablet samsung kulaklık samsung bir anda iphone geçmek zor olur gibi. Birde 3 senelik bir telefon için o kadar para vermek garip geliyor.
%10 performans farkı 4-5 sene sonra belli olmaya başlar ve ülkemizde exynos var yapacak bir şey yok sırf exynos diye başka modellere bakmakta bir çözüm fakat %10 performansı kullanıcıların %80 i anlayamaz bile.Exynos'un aynı marka model telefondan %10'a kadar daha kötü bir pil performansı sunması bir yana, throttle yediği yerler var. Elimizde snapdragon versiyonu olmadığı için normal geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz köklü bir değişiklik yapmak istersiniz belkiBende s24 ultra almadan önce ip13 kullanıyordum ekosistemimi yıllar öncesinden dizmiştim. Sonra apple ürünlerini uzun yıllar kullanmanın verdiği sıkıcılıkla herşeyimi satıp az da kredi çekip s24 ultraya geçtim.
ultra alsan daha iyiS24 almayı düşünüyorum sizce S25 i beklemeli miyim ? Performans veya fiyat olarak ne kadar fark olur aralarında tahminen ?
Arkadaşın kendi tercihi hocam, deneyimlerimi belirttim sadece. Ülkemizde tabii ki exynos var diye ağlayacak halimiz yok. Ama samsungun bu yaptığı yanına kâr kalmadı. S23 serisi daha sorunsuzdu çünkü tüm versiyonları snapdragondu. S25te muhtemelen bu karara geri dönecekler.%10 performans farkı 4-5 sene sonra belli olmaya başlar ve ülkemizde exynos var yapacak bir şey yok sırf exynos diye başka modellere bakmakta bir çözüm fakat %10 performansı kullanıcıların %80 i anlayamaz bile.
Kenarları ele batıyor.ultra alsan daha iyi