Ben pc kasamın içine saklıycam ama şarj olayı nasıl ne sıklıkla şarj olması lazım askere gidicem deAnkaradayım kullanıyorum ortalama 20dkda bir birinin telefonuna yakalanıyor konum atıyor çok kullanışlı bence
1 sene pil süresi sonra söküp pil değiştiriyonBen pc kasamın içine saklıycam ama şarj olayı nasıl ne sıklıkla şarj olması lazım askere gidicem de
Pc kasan ne alaka anlamadım merak ettimBen pc kasamın içine saklıycam ama şarj olayı nasıl ne sıklıkla şarj olması lazım askere gidicem de
Çalınmasıyla alakalı. Nerden baksan 20 k lık parça boru değilPc kasan ne alaka anlamadım merak ettim
Cihaz harika o zaman Samsung cihaz olması şart dimi1 sene pil süresi sonra söküp pil değiştiriyon
Evet uygulamayi samsung storedan indiriyorsun apksı olur mu bilmiyorumÇalınmasıyla alakalı. Nerden baksan 20 k lık parça boru değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihaz harika o zaman Samsung cihaz olması şart dimi
Neden yaramadın küçükten kastınız nd bilmiyorum ama 60 bin nüfuslu ilçeSamsung cihaz ve o uygulamanın indirili olması lazım. Küçük şehirde hiçbir işe yaramaz. Büyük şehirde işe yarar ama yine de mantıklı dğeil.
Kaç kişide samsung telefon ve o uygulamanın indirili olacakta o kişiye denk gelecekteNeden yaramadın küçükten kastınız nd bilmiyorum ama 60 bin nüfuslu ilçe
adam kasayı alıp eve götürdükten sonra o evde samsung telefon yoksa bir işe yaramaz ayrıca kasanın neresine saklayacaksın pcden anlayan adam tekte bulur onu.Hadi bulmasa parçasını felan satar bir işe yaramaz.Laptop olsa neyseNeden yaramadın küçükten kastınız nd bilmiyorum ama 60 bin nüfuslu ilçe