Sosyal medya ya önceden video atarken sadece iphoneler iyidi diğerleri kötüydü. Şuan ne durumda acaba bilgisi olan var mı? Bi ara çözüldü gibi bir şey duydum ama bilmiyorum. Bu görüntü bozulması düzeldi mi videolarda
Gerçekten çözüldü mü? Video atarken eskiden bozuluyordu artık bozulmuyor mu? Eğer öyleyse yenş çıkan s25 veya s24 ultra düşünüyorum. Alt serilerinde bozma olabilir birde kamerası iyi diye alasım var bilmiyorumGüncel S serisi cihazlarda kalite farkı yok denecek kadar az artık.
Baktım video kısmında iphone önde diyor genel olarak fotoğraf kısmında samsung çok az farkla önde deniyor
Bunun gibi testler dolu var bakabilirsin.
Samsung Instagram ile anlaştı. Samsung S24 serisinde artık kalite az düşüyor.Sosyal medya ya önceden video atarken sadece iphoneler iyidi diğerleri kötüydü. Şuan ne durumda acaba bilgisi olan var mı? Bi ara çözüldü gibi bir şey duydum ama bilmiyorum. Bu görüntü bozulması düzeldi mi videolarda
Video izledim de fotoğrafta evet ama videoda fark oluyormuş hala eskisi kadar olmasada oluyormuşSamsung Instagram ile anlaştı. Samsung S24 serisinde artık kalite az düşüyor.
Müzikte de mi düşüyorVideoda hala bir tık geride. Hala uygulamanın içerisinden çekim yapılmaması daha doğru olur. Videoda üzerine efekt müzik ekleyince kalite bariz düşüyor.