Neler Yeni

Yardım Samsung Tab 3 T-210 tabletime rom atamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Oğuz Tutkun
Arkadaşlar merhaba. Samsung Galaxy Tab 3 var bende bi tane. Sanırım zamanında yanlış rom atılmış brick olmuş. (bit pazarından 20TL ye almıştım :D) Twrp açılıyor. Odin Mod alabiliyorum fakat odinde hata alıyorum sürekli. Twrp sıfırlama yapmaya izin vermiyor. Sıfırlanıyor gibi görünüyor ama yeniden başlatınca aynı kalıyor yine.

Tablet normal şekilde hiç açılmıyor. TWRP atıyor direkt. Kurtarma şansımız olur mu bunu?

Not: Hafıza kartına rom atıp o şekilde de denedim fakat olmadı.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
tabletin kendi orjinal recovery'sini flashlamanız lazım aksi takdirde odin ile yazılım atamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Oğuz Tutkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Oğuz Tutkun
recovery romunu bulup twrp ile flashlamanız gerekiyor. Twrp'de recovery'dir ancak custom'dur.
biliyorum hocam, custom olduğunu bilgim var az çok. Deneyeyim bi dönüş yapacağım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

recovery romunu bulup twrp ile flashlamanız gerekiyor. Twrp'de recovery'dir ancak custom'dur.
malesef dediğim gibi TWRP işlem yaptırmıyor hocam. Başka bildiğiniz bir çözüm var mı?

Son düzenleme:

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
biliyorum hocam, custom olduğunu bilgim var az çok. Deneyeyim bi dönüş yapacağım teşekkürler.

malesef dediğim gibi TWRP işlem yaptırmıyor hocam. Başka bildiğiniz bir çözüm var mı?
bazı telefoncularda özel box isimli yazılım atma adaptörü var. Bulabilirsen ucuza yazılım attırabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Oğuz Tutkun
bazı telefoncularda özel box isimli yazılım atma adaptörü var. Bulabilirsen ucuza yazılım attırabilirsin.
anladım tamamdır teşekkürler.

başka çözümü olan var mı arkadaşlar kendim yapamaz mıyım hiç bir şekilde?

Top Bottom