Sıfır olacak değil mi ?model önerebilirmisin bütçe 3500
Baktım da daha iyi bir model bulamadım bu bağlamda alabilirsin.
Oyun anlamında çok önermem normalde exynos işlemci ama daha iyisi görünmüyor şuan 2.el İpad bakabilirsin uzun ömürlü ve yüksek performans istiyorsan.ipad ler çok pahalı ya hem dolar hem vergi samsung bide f/p tabletler yapıyor
pandemide pek 2. el almadım aslında hayatımda 2. el hiçbir şey almadın ama samsungun testleride var pubg de kasmıyo yani samsung da güzel tablet hem kalemde geldiği için iyi çizim yapabilirim diye düşünüyorumOyun anlamında çok önermem normalde exynos işlemci ama daha iyisi görünmüyor şuan 2.el İpad bakabilirsin uzun ömürlü ve yüksek performans istiyorsan.
kanka konu m.ö 2000 li yıllarından kalma niye bukadar geç yazdınÇizimden kasıt profesyonel veya profesyonelin biraz altı düzeyde bir çizimse tatmin etmez. Bu amaç için iPad'lere yönelmeniz daha doğru olur. Ama basit çizimlerse kutusundan çıkan kalem iş görür. İçinde Exynos 9611 işlemci var, çok güçlü bir işlemci değil, ağır oyunlarda belki problem çıkarabilir. Film konusunda tatmin eder o açıdan sorun olmaz. iPad 8. nesili de değerlendirin derim, son baktığımda fiyatlarının arasında uçurum yoktu aslında.
Belki daha almamışsındır dedim Aldın mı peki memnun musun?kanka konu m.ö 2000 li yıllarından kalma niye bukadar geç yazdın