Neler Yeni

Samsung telefonların fiyatları neden çok hızlı düşüyor

Anneme s20fe 256gb aldık yanında o zaman 900tl değerinde kulaklık hediyesi ile 6399tl ye şuanda telefon 5300 256 lık modelin
Fiyatlar neden böyle samsung telefonlarda birde 2 gün önce s10 lite 5500 iken en ucuz şuanda 5k ya satılıyor

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Anneme s20fe 256gb aldık yanında o zaman 900tl değerinde kulaklık hediyesi ile 6399tl ye şuanda telefon 5300 256 lık modelin
Fiyatlar neden böyle samsung telefonlarda birde 2 gün önce s10 lite 5500 iken en ucuz şuanda 5k ya satılıyor
değer kaybetmeyen tek telefon Iphone dur diğerleri direk fiyat olarak çakılır birde samsung bence fiyat şişiriyor sonra havasını alıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
değer kaybetmeyen tek telefon Iphone dur diğerleri direk fiyat olarak çakılır birde samsung bence fiyat şişiriyor sonra havasını alıyor
Banada öyle geldi ama xiaomi de bu olay yok o baya dikkatimi çekti

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Banada öyle geldi ama xiaomi de bu olay yok o baya dikkatimi çekti
android telefonlar olarak en iyi note serisi bence onların fiyatlarıda hemen iniyor xiomi ucuza şatışa sunup aynı fiyattan peynir ekmek gibi satıyor pazar anlayışı farkı yüzünden

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Android telefonlar çok fazlalar ve zamanla hepsi düşüyor İos da düşer ama daha az değer kaybeder ama bu benim umrumda olmaz çünkü ben telefonumu kimseye satmam ölene kadar kullanırım.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Firmaların satış ve fiyatlandırma politikası ile alakası var diye düşünüyorum. İndirim yapmayan marka daha iyidir anlamı çıkmamalı bence. Değerli mal varlığı değil ki bunlar, ikinci el piyasasını önemsiyorsanız İphone alın tamam ama misal ben telefon olarak kullandığım için aldığım S7'yi hala kullanıyorum ve yenileme ihtiyacı hissetmiyorum. Ne çiziği var ne de arızası, bence gayet de kaliteli üretmişler ve hala takılma donmaya rastlamadım. Bence cebini düşünen herkes öncelikle aldığı telefonu daha iyisi çıktı onu da almalıyım diyerek hemen eskisini satmamalı. Satıyorsa da yine benim görüşüm cebindeki paranın kıymetini fazla bilmiyor demektir. Tabii iş adamı olur veya telefon ile çalışan bir firma çalışanı olur, yeni nesil telefona ihtiyaç duyar anlarım. Bizde genelde hava atmak için model yenileniyor işte bunu gerçekten anlamıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Android telefonlar çok fazlalar ve zamanla hepsi düşüyor İos da düşer ama daha az değer kaybeder ama bu benim umrumda olmaz çünkü ben telefonumu kimseye satmam ölene kadar kullanırım.
Yani hocam bende ölene kadar kullanma taraftarıyımda 1 ay önce aldığın telefonun 1 ay sonra fiyatının çok düştüğünü görünce insan üzülüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmaların satış ve fiyatlandırma politikası ile alakası var diye düşünüyorum. İndirim yapmayan marka daha iyidir anlamı çıkmamalı bence. Değerli mal varlığı değil ki bunlar, ikinci el piyasasını önemsiyorsanız İphone alın tamam ama misal ben telefon olarak kullandığım için aldığım S7'yi hala kullanıyorum ve yenileme ihtiyacı hissetmiyorum. Ne çiziği var ne de arızası, bence gayet de kaliteli üretmişler ve hala takılma donmaya rastlamadım. Bence cebini düşünen herkes öncelikle aldığı telefonu daha iyisi çıktı onu da almalıyım diyerek hemen eskisini satmamalı. Satıyorsa da yine benim görüşüm cebindeki paranın kıymetini fazla bilmiyor demektir. Tabii iş adamı olur veya telefon ile çalışan bir firma çalışanı olur, yeni nesil telefona ihtiyaç duyar anlarım. Bizde genelde hava atmak için model yenileniyor işte bunu gerçekten anlamıyorum.
Ya da benim gibi aldığı telefondan pişman olanlar oluyor :D

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yani hocam bende ölene kadar kullanma taraftarıyımda 1 ay önce aldığın telefonun 1 ay sonra fiyatının çok düştüğünü görünce insan üzülüyor
O da şans meselesi, ben telefonu aldıktan 2 ay sonra +300-400 TL bütün telefonların fiyatı artmıştı. Arz taleple alakası var yani.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da benim gibi aldığı telefondan pişman olanlar oluyor :D
yazın iphone alacaktım niyetlendim her gün fiyati 50 100tl artmaya başladı bende kime ne hava atacaksın diyerek 2800e bir oppo marka telefon aldım ama iphone alsaydım şuan 0ından pahalı satanlar var
kullanmadığınız ürünleri satın arkadaşlar elde tutarak bir işe yaramaz ordan gelecek 3 5 para bir gün işinize yarar

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çünkü millet hava atmak için İPhone alarak kazık yiyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Android olduğu içindir 🤭