Neler Yeni

Yardım Samsung Televizyon Değişim Ve Mağduriyet

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Mustafa Ödemiş
Dostlar selamlar geçtigimiz hafta 165 ekran tv aldım ve tv de 2 adet ölü piksel ve icerisinde toz mevcut . Teknik servis kayıt tuttu ve beni bugün aradılar.
Dilerseniz direkt sıfırıyla degisimi yada 10300₺ nakit iade ve kusur giderilmesi dendi. Garanti de devam ediyormuş ek olarak. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Tvnin durumunu konu ile paylasmıstım. Buyrunuz https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-alinan-samsung-tv-de-olu-piksel.1058259/

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
abbas
Ölü piksellerin çoğalmayacağının garantisi yok, ayrıca o toz ne öyle ya. Bence sıfırıyla değiştir 10 bin için değmez.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Erdem çay
Tamir edecekler ve 10.300 mü üste verecekler anlamadım ne zamandır böyle bir sistem var.

Yenisiyle değişim derim tv kolay kolay değiştirilmiyor. Seneye zaten üstüne 10 bin koyar

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Metehan
Sıfırını alırdım tamir görmüş ekranla deam etmek istemezdim. Fark edıyor çünkü tekrarlama olasılığı var bir kere

OmerL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Omer
Sıfır cihazda garanti dahilinde olsa bile onarım yaptırmak ne kadar mantıklı bilemedim.
Arkadaşların dediği gibi 10.000₺ için değeceğini sanmıyorum.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Dostlar selamlar geçtigimiz hafta 165 ekran tv aldım ve tv de 2 adet ölü piksel ve icerisinde toz mevcut . Teknik servis kayıt tuttu ve beni bugün aradılar.
Dilerseniz direkt sıfırıyla degisimi yada 10300₺ nakit iade ve kusur giderilmesi dendi. Garanti de devam ediyormuş ek olarak. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Tvnin durumunu konu ile paylasmıstım. Buyrunuz https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-alinan-samsung-tv-de-olu-piksel.1058259/
sıfırıyla değişim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,888
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben olsam sıfırıyla değişir kafa rahat kullanırdım. Tamir görmüş cihazı tekrar sıkıntı olur mu endişesiyle kullanmaktan iyidir.

bedrano

80+
nakit ihtiyacın yoksa sıfır değişim, varsa onarım ile devam et zaten garanti var tekrarlarsa mecbur yapacaklar

Bence sıfırını almak daha mantıklı. Kafan rahat olur en azından.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Mustafa Ödemiş
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim dostlar. Sıfır değişim talebinde bulunacağım.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Mustafa Ödemiş
Güncelleme:
Degişim yaptıgım ve gelen televizyonun paneli bu şekilde dostlar. Ufak bi ayrılma mevcut. Sizce tekrardan değişim talebşnde bulunup uğraşmalı mıyım ? Artık illallah ettim. Resmen paramla rezil oldum sürekli uğraşdur.
IMG_4512.jpeg

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Güncelleme:
Degişim yaptıgım ve gelen televizyonun paneli bu şekilde dostlar. Ufak bi ayrılma mevcut. Sizce tekrardan değişim talebşnde bulunup uğraşmalı mıyım ? Artık illallah ettim. Resmen paramla rezil oldum sürekli uğraşdur.
Alıntıyı görüntüle
Hocam çerçevesiz bu model tvlerde panelin kenarından ince çift taraflı bir bant kullanılıyor. İlerleyen zamanda bu tv ısınınca ekranın giderek daha fazla ayrıldığını görmeniz muhtemel. Ben aslında ilk başta 10k iade alıp o tozu temizletmenin daha mantıklı olduğunu düşündüm çünkü cihaz 45klık bir cihaz 10k iade cihazın fiyatını oldukça geri çekiyor ayrıca o tozu temizlemek oldukça basit bir işlemdi.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Mustafa Ödemiş
Hocam çerçevesiz bu model tvlerde panelin kenarından ince çift taraflı bir bant kullanılıyor. İlerleyen zamanda bu tv ısınınca ekranın giderek daha fazla ayrıldığını görmeniz muhtemel. Ben aslında ilk başta 10k iade alıp o tozu temizletmenin daha mantıklı olduğunu düşündüm çünkü cihaz 45klık bir cihaz 10k iade cihazın fiyatını oldukça geri çekiyor ayrıca o tozu temizlemek oldukça basit bir işlemdi.
Anladım hocam. O zaman daha 2 haftada bu kadar açıldıysa hiç uğraşmayıp değişim talebinde bulunacagım yada iade

Top Bottom