Neler Yeni

Samsung Unpacked Etkinliği Saat 21.00'da

Tanıtım etkinliğini izleyecek misin?

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Nezha

80+ Bronze
Bugün akşam 21.00da Samsung'un unpacked etkinliği olacak. Yeni Galaxy s25 serileri tanıtılacak. Öncelikle bazı söylentiler vardı onları tekrar hatırlatmak isterim.

- S24 Ultradaki gibi kalemde bluetooth özelliği olmayacak dendi.
- S25 Ultra çıkış fiyatı 1550 dolar/1480 Euro dendi.
- Tüm S25 serilerinde aynı işlemci (Snapdragon 8 Elite) olacak dendi. Bazı kaynaklarda ultra olmayan modellerde Exynos kullanılabilir dendi.
- 16gb olan model sadece Asya'da satılacak, Avrupa ve Amerika'da sadece 12gb ramli model satılacak dendi.
- S24 Ultradaki 12mp olan geniş açı sensör S25 Ultrada 50mp olacak.
- Pil kapasitesi yine 5000mah olarak kalacak dendi. Silikon-karbon pil teknolojisi ile gelmeyecek dendi.
- Şarj hızı 45w kalacak dendi.

Şarj hızı hakkında benim söylemem gereken bir şey var. S24u qualcomm snapdragon işlemci kullanmasına rağmen kendi şarj protokolü olan SFC (Samsung Fast Charging) protokolünü kullanıyor. Bunun esas sebebi tabi ki orijinal şarj aleti satmaktı. Ancak küçük bir ihtimal de olsa s25u'da SFC yanında QC protokolü de görebiliriz gibime geliyor.

En mantıksız söylenti bana göre kalemin bt özelliğinin kalkması. Snapdragon 8 Elite kullanan, QHD+ ekranlı bir telefonda 5000mah çok götürmez diye düşünüyorum. Size göre artıları eksileri neler ve söylentiler harici şunlar da olabilir dediğiniz bir şey var mı? S25 serisi bir telefona geçecekseniz hangi telefondan geçtiğinizi veya ne için geçmeyi düşündüğünüzü yazar mısınız? Ayrıca unpacked etkinliği duyurusundan sonra Almanya'da S24 Ultra fiyat olarak 870 euroya kadar geriledi, s25u satışa sunulmasından itibaren 750 euro civarı görme ihtimali var mı?

Son düzenleme:

CharlesPolat

80+ Bronze
Bugün akşam 21.00da Samsung'un unpacked etkinliği olacak. Yeni Galaxy s25 serileri tanıtılacak. Öncelikle bazı söylentiler vardı onları tekrar hatırlatmak isterim.

- S24 Ultradaki gibi kalemde bluetooth özelliği olmayacak dendi.
- S25 Ultra çıkış fiyatı 1550 dolar/1480 Euro dendi.
- Tüm S25 serilerinde aynı işlemci (Snapdragon 8 Elite) olacak dendi. Bazı kaynaklarda ultra olmayan modellerde Exynos kullanılabilir dendi.
- 16gb olan model sadece Asya'da satılacak, Avrupa ve Amerika'da sadece 12gb ramli model satılacak dendi.
- S24 Ultradaki 12mp olan geniş açı sensör S25 Ultrada 50mp olacak.
- Pil kapasitesi yine 5000mah olarak kalacak dendi. Silikon-karbon pil teknolojisi ile gelmeyecek dendi.

En mantıksız söylenti bana göre kalemin bt özelliğinin kalkması. Snapdragon 8 Elite kullanan, QHD+ ekranlı bir telefonda 5000mah çok götürmez diye düşünüyorum. Size göre artıları eksileri neler ve söylentiler harici şunlar da olabilir dediğiniz bir şey var mı? S25 serisi bir telefona geçecekseniz hangi telefondan geçtiğinizi veya ne için geçmeyi düşündüğünüzü yazar mısınız? Ayrıca unpacked etkinliği duyurusundan sonra Almanya'da S24 Ultra fiyat olarak 870 euroya kadar geriledi, s25u satışa sunulmasından itibaren 750 euro civarı görme ihtimali var mı?
1737541724741.png

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
ram cidden saçma

s23u yada 24u server kaydını düşünüyordum baya ucuz çünkü normal denk cihazlara göre hele s23u nun 3.5k ya ömürlük kaydının olması mükemmel bir şey bakalım belki düz s25 güzel fiyata gelirse (büyük ihtimal param yetmeyecek) s23 yada 24 alacağım

Top Bottom