Neler Yeni

Samsung ve İphone marka telefon önerisi 62k bütce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Öztürk
Arkadaşlar s24 ultra düşünüyordum bu bütçeye ancak ios merakım da var 6 yıldır xiaomi mi8 lite kullanıyordum ömrü bitti tek ihtiyacım olan uzun pil ömrü ve güzel bir kamera.

şahin doğan

80+ Platinum
2. elde 15 Pro almayı düşünmüyorsan S24 Ultra al geç. O fiyata mantıklı 0 iPhone yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
marka belirtmişsin ama bu daha iyi ve bütçenin çok altında (kamera testinde en yüksek puanı aldı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/honor-m... bana hem özellik olarak hem batarya olarak

marka belirtmişsin ama bu daha iyi ve bütçenin çok altında (kamera testinde en yüksek puanı aldı)

bu tarz markalara içim hiç ısınmıyor eminim beni uzun yıllar götürür ama güven vermiyor görünüşü de hiç hoşuma gitmedi yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Arkadaşlar s24 ultra düşünüyordum bu bütçeye ancak ios merakım da var 6 yıldır xiaomi mi8 lite kullanıyordum ömrü bitti tek ihtiyacım olan uzun pil ömrü ve güzel bir kamera.
2 3 aya fln 25 çıkacak onu bekle

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
s25 serisinin bütçeyi tamamen aşacağından eminim ve 1 aydır telefonum yok. bir iki ay daha bekletemem maalesef ve gözle görülür bir fark olmayacak bence 24 serisine kıyasla. Bence tek farkları işlemcileri olur
Ama işlemci farkı da çok büyük olacak. Snapdragon 8 Elite Genshin İmpact'ı 6K çözünürlükte 60 FPS oynatıyor ne kadar güçlü sen düşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama işlemci farkıda çok büyük olucak. Snapdragon 8 Elite Genshin İmpact'ı 6K çözünürlükte 60 FPS oynatıyor ne kadar güçlü sen düşün.
işlemcinin gücünden yana şüphem yok ama 6 yıllık xiaomi mi8 lite kullanıcısı için öyle bir güç biraz gereksiz eğer bütçemi aşmıyor olsaydı ve zamanım olsaydı tabii ki tercihim daha güçlü işlemcisi olan telefondan yana olurdu ama durumu düşününce bir tık gereksiz olur diyebiliriz günlük sosyal medya tarzı bir kullanıcıyım oyunlarla işim yok zaten

şahin doğan

80+ Platinum

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
15pro - S24U (2. el almak konusunda problem yoksa 15pro alabilirsin) .

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Bu nasıl bir uydurma reis :d
Dediğim şey doğru. Bir program ile Genshin İmpact'ın çözünürlüğüne %400 upscale yapıyorlar öyle 6K oluyor. 60 FPS oynatıyor işlemci sıcaklığı 103 derece ancak normal bir telefon işlemcisi bile 90 derece olabiliyor zaten. Bir de burda iyice zorluyorlar. Telefonda bakmamız gereken sıcaklık kasa sıcaklığı, o da 39 derece gayet normal bir sıcaklık.

(Techolay'ın yeni sunucusu çok yavaş o yüzden görsellerin yüklenmesi bekletebilir.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,417
Üyeler
162,821
Son üye
emirslymn
Top Bottom