Samsung Watch Ultra'yı beklemeli miyim?

Lian_GR

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
180
Bütçe
16500
Merhaba şu an tam 16 bin bütçem var. Sizce direkt olarak Buds 2 Pro + Watch 6 classic 47mm satın alayım mı? Şu an dahi sipariş verebilirim. Fakat Watch Ultra'yı beklesem mi bilemedim. S24 ultramı daha 3 gün önce satın almışken hemencicik ekosisteme girmek istiyorum artık ve bekleyebilir miyim bu sabrımdan bile emin değilim :D ki beklesem bile çıktığında sanırım Buds 2 Pro almaya param yetmeycek ama şu anki bütçemle Watch 6 + Buds 2 Pro + S24 ultraya Spigen ekran koruyucu + kılıf + 45W şarj adaptörü çekebilirim. Bana dostane güzel bir tavsiyede bulunabilir misiniz rica etsem?

bence Watch 6 + Buds 2 Pro + S24 ultraya Spigen ekran koruyucu + kılıf + 45W şarj adaptörü çekebilirim. şu dediğini yap bro. Şahsi fikrim şimdiden her şeyin hayırlı olsun bu arada :)

bence Watch 6 + Buds 2 Pro + S24 ultraya Spigen ekran koruyucu + kılıf + 45W şarj adaptörü çekebilirim. şu dediğini yap bro. Şahsi fikrim şimdiden her şeyin hayırlı olsun bu arada :)
Çok teşekkür ederim hocam. fakat bir sorum daha var bilmem bilen çıkar mı fakat sorum şu: acaba Watch 6'yı dövmeli bilekte kullanabiliyor muyuz? Apple Watch'lar da şöyle bir özellik var bilek algılama. Bu özellik şu işe yarıyor saat bileğimize takılıyken telefona değil sadece tek bildirim sesi ile sadece saate bildirim geliyor ikisine gelmiyor yani saat kolumuzda takılı olduğu için saate, fakat Apple Watch 9 kullanıyordum dövmeli kolumu bileğimi algılamıyordu Samsung Watch'larda dövmeli bilek de algılamama sorunu var mı? Ya da Samsung Watch'larda bilek algılama illaki vardır bu durumun şu anki hali ne?

Çok teşekkür ederim hocam. fakat bir sorum daha var bilmem bilen çıkar mı fakat sorum şu: acaba Watch 6'yı dövmeli bilekte kullanabiliyor muyuz? Apple Watch'lar da şöyle bir özellik var bilek algılama. Bu özellik şu işe yarıyor saat bileğimize takılıyken telefona değil sadece tek bildirim sesi ile sadece saate bildirim geliyor ikisine gelmiyor yani saat kolumuzda takılı olduğu için saate, fakat Apple Watch 9 kullanıyordum dövmeli kolumu bileğimi algılamıyordu Samsung Watch'larda dövmeli bilek de algılamama sorunu var mı? Ya da Samsung Watch'larda bilek algılama illaki vardır bu durumun şu anki hali ne?
valla bilmiyom :( bu konulara çok hakim değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa bilen çıkar
illa bilen çıkar herhalde

keşke bilen çıksa bir kişi be sipariş geçicem şuan 12 bin lira civarı tüm aksesuarları dahil :D

Samsungun yeni ürün tanıtımına baya az kaldı bence bekleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,826
Üyeler
184,229
Son üye
clkhkn33
Geri