Neler Yeni

Sanal İlişki Konusunda Tavsiye İstiyorum

Lelouchvi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Lelouchvi
Selam, henüz 15 yaşındayım ve 6 aydır sanalda olan bir ilişkim var. Birbirimizi gerçekten seviyoruz ve mümkünse bir gün evlenmek istiyoruz. Ama daha yüz yüze görüşemiyoruz bile, farklı şehirlerdeyiz ve yaşımız dolayısıyla görüşmek için uzak bir şehre gitmek neredeyse imkansız. Sadece bizim elimizde olsa bir gün bile beklemeyiz ama ailelerimiz büyük ihtimalle buna sıcak bakmaz. Üniversiteye geçince ailelerimiz artık büyüdüğümüzün farkına varır ve serbest bırakırlar diye düşünüyoruz. Şahsen 2-3 yıl fazla gelmiyor 10 yıl bile bekliyebilirim. O da aynı şekilde düşünüyor. Burada tavsiyelerinizi almak istiyorum. Sizce daha erken buluşabilmemizin bir yolu yok mu? Ve sanal ilişki yürümez tarzı şeyler yazıcaksanız yazmayın biz de zor olduğunun farkındayız, ayrılma seçeneği bizim de aklımıza geliyor. Sadece ilişkimizi kolaylaştıracak tavsiyelerinizi almak istiyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sanal sevgili diyorsun da bunlar tamamen boş şeyler. Daha kızın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun. Belki o kız erkek ve seninle dalga geçmekten hoşnut? Veya sevgilisi var, sadece seni kandırıyor? Sanaldan kimseyi tam olarak tanıyamazsın. Onun hislerini ancak yüz yüzeyken hissedebilirsin. Daha kişiliğini bile tamamen bilmediğin birine nasıl âşık olabilirsin ki?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Facetime devamke.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Doğru düzgün görüşmemişsiniz ve sadece 6 aydır konuşuyormuşsunuz. Ve yaşınız da daha geç. Evleneceğin kişiyi bu kadar kolay seçmemelisin bence.

Ek olarak, bu sonuçta "sanal" bir ilişki. Çok bağlanma, ciddiye alma. Aynı şehirde bile oturmuyorsunuz. İşiniz bayağı zor görüşmek isteseniz. Şuanlık en iyi yöntem FaceTime tarzı şeylerle konuşmaya devam etmek.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Sanal sevgili diyorsun da bunlar tamamen boş şeyler. Daha kızın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun. Belki o kız erkek ve seninle dalga geçmekten hoşnut? Veya sevgilisi var, sadece seni kandırıyor? Sanaldan kimseyi tam olarak tanıyamazsın. Onun hislerini ancak yüz yüzeyken hissedebilirsin. Daha kişiliğini bile tamamen bilmediğin birine nasıl âşık olabilirsin ki?
Diyeceklerimin hepsini demiş zaten kandes bey.
Bu evlenme hayallerini falan da bırakın. Gün gelir biriniz sıkılır, o zaman görürüm sizi.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kendi resmini atmadıysa acilen konuşmayı kes :D.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bakın ben sanaldan kandes22'ye aşık oldum bu yazıdan sonra .d
Aldatıyon mu lan beni!

Top Bottom