Neler Yeni

Sanal Para Madenciliği Ekran Kartı Fiyatlarını tavana çekti

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu sabah saatlerinde incehesapta Xfx DD 5700xt kartının fiyatı 8100 liraydı.Eylül başında 3200 liraya almıştım bu kartı.Bitcoinin armaası madencileri kartlara yönlendirdi.Bu sırlarar ekran kartı almakta zorlanabilirsiniz.
Ben de diyom dolar düşüyor bu fiyatlar niye tavan yapıyor. Özellikle RX 5700XT gibi kartların fiyatları baya arttı şu sıralar.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sanane kardeşim adam istediğini yazar ağası mısın buranın ? Fiyatı belirtmiş neden böyle dememiş okumanda sorun var galiba ?
Arkadaşın 5700XT' lerin 11K değil stokta olmamasından dolayı elinde kalanları pahalıya sattığını açıkladım. Sanırım sen bana bilenmişsin. En iyisi birbirimizi engellemek. 😘 ;)

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşın 5700XT' lerin 11K değil stokta olmamasından dolayı elinde kalanları pahalıya sattığını açıkladım. Sanırım sen bana bilenmişsin. En iyisi birbirimizi engellemek. 😘 ;)
Garip mesajlar yazmayın , ağlamayın , çocukça düşünceler gibi kelimeleri ben kullandım zaten. Sana bir şey yazan olmadı geldin kendin atladın. Adam başkasına yazıyor sen gene ona cevap veriyorsun kendin atlıyorsun devam et bakalım bu kafa ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Hayır yapmıyorum ama yinede piyasanın içindeyim. Çocukça düşünceler umarım elinde patlar falan. ..dD:d.d.
Siz oyun oynamak için onlar iş yapıp para kazanmak için alıyor.
Siz stokları bitirip alamasa onlar ağlayacak yine. Boş yapmanın manası yok.
Kim daha önce alırsa. Onlar sadece toptan alıyor. Gidip bazıları mining videolarının altına dislike falan atmış. .d.d.D:dd.
Gereksiz hareketler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala mining derdinde evet. Siz de hala oyun oynama derdindesiniz. Aynı durum.
Değişen bir şey yok.
Asıl sen boş yapma oyun oynayan adam 1 tane ekran kartı alıp kenara geçiyor, mining yapan 1 kişi gidip 20-30 tane ekran kartını piyasadan topluyor, umarım ellerinde patlar.

majorw0w

80+ Silver
Asıl sen boş yapma oyun oynayan adam 1 tane ekran kartı alıp kenara geçiyor, mining yapan 1 kişi gidip 20-30 tane ekran kartını piyasadan topluyor, umarım ellerinde patlar.
Biz boş yapıp ağlıyoruz hocam olsun millet ekran kartı da almasın ne olacak fikir belirtmek bıoş yapmak ağlamak olmuş.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Evet dostum umarım ellerine patlar. Pislik insanlar. 😘

Top Bottom