Neler Yeni

Çözüldü✓ Sanal ram 45 gb vermeme rağmen doluyor

ExperTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan göz
Windows 11 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır bu sorun var sanal ram çabucak doluyor ram temizleme uygulaması bile müdahele edemiyor bir çözümü var mı ?
1705967079877.png
Sadece google açık o da bu konuyu yazıyorum .

GTX 1050 Tİ

80+ Bronze
Windows 11 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır bu sorun var sanal ram çabucak doluyor ram temizleme uygulaması bile müdahele edemiyor bir çözümü var mı ?
Alıntıyı görüntüleSadece google açık o da bu konuyu yazıyorum .
Sanal ram pek bir işe yaramaz zaten. Fiziksel bellek kullanımını düşürmeye bak sen.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,605
İsim
Hacı
Windows 11 sömürüyor.

ExperTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan göz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu anlamadınız galiba sanal ram bende bozuk format attım düzelmedi sanal rami silmeme rağmen kendisi otomatik biraz alıyor ama o yetmiyor ve uygulamalar kapanıyor tamemen dolduğunda ise bilgisayar kullanılamaz hale geliyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,496
İsim
uwu
konuyu anlamadınız galiba sanal ram bende bozuk format attım düzelmedi sanal rami silmeme rağmen kendisi otomatik biraz alıyor ama o yetmiyor ve uygulamalar kapanıyor tamemen dolduğunda ise bilgisayar kullanılamaz hale geliyor
sanal ram sistem ram ının 1.5x kadar olması gerek miyormu yoksa bn mi yanlış hatırlıyorum

ExperTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan göz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanal ram sistem ram ının 1.5x kadar olması gerek miyormu yoksa bn mi yanlış hatırlıyorum
Doğru biliyorsun ve o miktaarı verince hem discord hemde oyun açık olunca bile salan ram yetersiz bellek hatası veri bütün uygulamaları kapatıyor şu anda çözümü 52 gb vererek buldum ama o da 3 saat sonra dolmaya başlıyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Doğru biliyorsun ve o miktaarı verince hem discord hemde oyun açık olunca bile salan ram yetersiz bellek hatası veri bütün uygulamaları kapatıyor şu anda çözümü 52 gb vererek buldum ama o da 3 saat sonra dolmaya başlıyor
En basit çözüm Windows 10a dönmek bence. Windows 11 de garip sorunlar var hala. Böyle bir sorunu ilk kez duydum mesela.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,496
İsim
uwu
bn 24gb verdim normalde 16gb ram var gameloop pubg m le aynı anda gta v açıyorum her ikiside ultrada tarayıcıda youtube ve forum bellek hatası vermiyor sen aşırı bellek tüketen uygulamamı kullanıyorsun w11 pro dayım bn

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Armoury Crate yüklü ise sanırım sorununuzu biliyorum.

dynamics

80+
Kullanılan bir uygulamada bellek sızıntısı sorunu var muhtemelen, temiz windows kurulumunda da aynı sorun var? Başka ek uygulamalar yüklü değilken? Bir de orjinal windows imajından mı kuruyorsun yoksa modlu 3. Parti vs mi?

Sanal belleği hangi process sömürüyorsa onu tespit edip sistemden kaldırman gerekecek.

ExperTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan göz
Armoury Crate yüklü ise sanırım sorununuzu biliyorum.
Sen yazınca fark ettim az önce sildim ve sorun tamamen çözüldü hatta açılışta bilgisayar 10 saniye boyunca kendine gelemiyordu o bile düzeldi çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,965
Üyeler
164,223
Son üye
mcergun
Top Bottom