Neler Yeni

Sanallaştırma özelliği nedir?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bluestacks yükledim donanım sanallaştırmayı açarsanız hızlanır diyor benimkine baktım kapalı. Bu sanallaştırmanın faydası ve zararları nelerdir bilen biri var mı?
3600x
B450M-K
WİN10

sws9912

80+ Silver
Emülatörlerde ki kasmayı azaltıyor diye biliyorum açabilirsin bios üzerinden gayet basit

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
bende daha düşük bir sistem var kapalı sanallaştırma.
gayet hızlı. açmanza gerek yok

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Zararı yok dostum, açarsan sanal makinelerde daha iyi performans alabilmen mümkün.
Tabii ki kapatınca aynı performansı alabilirsin, ben yine de sanallaştırmayı açmanı öneriyorum, zararı yok nasıl olsa.
BIOS'ta SVM Mode var, onu açınca sanallaştırma açılmış oluyor.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emülatörlerde ki kasmayı azaltıyor diye biliyorum açabilirsin bios üzerinden gayet basit
bende daha düşük bir sistem var kapalı sanallaştırma.
gayet hızlı. açmanza gerek yok
Zararı yok dostum, açarsan sanal makinelerde daha iyi performans alabilmen mümkün.
Tabii ki kapatınca aynı performansı alabilirsin, ben yine de sanallaştırmayı açmanı öneriyorum, zararı yok nasıl olsa.
BIOS'ta SVM Mode var, onu açınca sanallaştırma açılmış oluyor.
Hepinize teşekkür ederim. Sadece whatsapp kullandığımdan bi yararı olacağını sanmıyorum sonra açarım. Tekrar teşekkürler :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bluestacks yükledim donanım sanallaştırmayı açarsanız hızlanır diyor benimkine baktım kapalı. Bu sanallaştırmanın faydası ve zararları nelerdir bilen biri var mı?
3600x
B450M-K
WİN10

Sanallaştırma emulatörler için daha iyi performans sağlar, Virtual box, bluestack gibi uygulamalarda, Biosdan açılır.

Top Bottom