sorum belli sandisk plus ssd alınır mı kronik sorunlu diyenler var
Sandisk SSD Plus 480GB 535-445 MB/s SSD - SDSSDA-480G-G26
alacağım model bu
Sandisk SSD Plus 480GB 535-445 MB/s SSD - SDSSDA-480G-G26
alacağım model bu
Apacer 2 kere olmuş hocam.Evet, sorunlu. Wd Green, Apacer Panther, HyperX Fury 3D veya Apacer Panther tercih edin.
burada sandisk için 120 ve 240gblik modelleri kast edilmiş ama beni alacağım 480gb lik model onun içinde geçerlimidir sorun?Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
Bilmiyorum ama önlem almakta fayda var bence almayın bu SSDyiburada sandisk için 120 ve 240gblik modelleri kast edilmiş ama beni alacağım 480gb lik model onun içinde geçerlimidir sorun?
5 yıldır kullanıyorum bir sorun yokEvet, sorunlu. Wd Green, HyperX Fury 3D veya Apacer Panther tercih edin.
Sorun olması, tüm ürünlerin sıkıntılı olması demek değil.Kronik sorunlu olup hiç sorun yaşamayanlar da var senin gibi.O ürünün çoğu üretimi sıkıntılı demek.Her ürünün sıkıntısı var ama tercih edilirken sıkıntı yaşamayanların çoğunlukta olduğu marka/modelleri tercih etmekte fayda var.5 yıldır kullanıyorum bir sorun yok
şans ve babamın bilgisayarındada var ondada sorun yok arklardada var biz baya şanslıyızSorun olması, tüm ürünlerin sıkıntılı olması demek değil.Kronik sorunlu olup hiç sorun yaşamayanlar da var senin gibi.O ürünün çoğu üretimi sıkıntılı demek.Her ürünün sıkıntısı var ama tercih edilirken sıkıntı yaşamayanların çoğunlukta olduğu marka/modelleri tercih etmekte fayda var.