Ak'f
80+ Bronze
Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Telefonda kullanacağım.
Kanka Kıoxia alma da ben 64 GB modelini aldım 250₺ ye 1 yıl sonra bozuldu elimde kaldı.bu attığın Linke baktım güzel ama telefon modeliniz nedir ? UFS teknoloji varsa hıza etki edebilir, attığın dosyalara flan.Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Telefonda kullanacağım.
Poco X3 NFCKanka Kıoxia alma da ben 64 GB modelini aldım 250₺ ye 1 yıl sonra bozuldu elimde kaldı.bu attığın Linke baktım güzel ama telefon modeliniz nedir ? UFS teknoloji varsa hıza etki edebilir, attığın dosyalara flan.
Bu fiyata daha iyisi yok sanırım 140mb/sn ye kadar ulaşıyor:Kanka Kıoxia alma da ben 64 GB modelini aldım 250₺ ye 1 yıl sonra bozuldu elimde kaldı.bu attığın Linke baktım güzel ama telefon modeliniz nedir ? UFS teknoloji varsa hıza etki edebilir, attığın dosyalara flan.
Kanka Kıoxia alma da ben 64 GB modelini aldım 250₺ ye 1 yıl sonra bozuldu elimde kaldı.bu attığın Linke baktım güzel ama telefon modeliniz nedir ? UFS teknoloji varsa hıza etki edebilir, attığın dosyalara flan.
Bende Poco X3 Pro kullanıyorum. sende UFS 2.1 var okuma yazma hızı iyi. Çok bir sorun çıkarmaz bütçenizi aşmıyor ise alabilirsiniz hocam kaliteli marka zatnPoco X3 NFC
Hızı normal hocam çoğu SD kart böyle olur okuma yazma hızıPoco X3 NFC
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyata daha iyisi yok sanırım 140mb/sn ye kadar ulaşıyor:
SanDisk Ultra® microSD | Western Digital
The world’s fastest 1.5TB1 microSD card is perfect for storage expansion, not only for Android devices and tablets, but for Windows laptops and Chromebooks as well. It provides a future-proof solution for storing massive media collections--high-res photos, videos, and music, plus podcasts...www.westerndigital.com
450+ flanbundan yüksek hız sunan en ucuz A2 400+ TL sanırım