Neler Yeni

Sandisk USB Sahtesi Var Mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hiç güvenmediğim bir yerden ucuz diye alacağım elimdeki kuponla beraber piyasanın 100TL falan altına geliyor orijinal olmama ihtimali falan var mı?
Screenshot_20230814_175002_Yanmda.jpg

Edit 18 Ağustos: Ürünü aldım, olabildiğince inceledim ürün orijinal gibi duruyor. Yaptığım testlere göre de 160/40 okuma yazma hızı var. Aynı yerden almayı düşünen varsa alabilir.

Son düzenleme:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
İnsanın bile sahtesi varken bunların olmaması zor ihtimal, o yüzden güvenilir yerlerden güvenilir satıcılar dan almak en sağlıklı olandır

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Var oluyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Orijinal olmama ihtimali var bu bir. İkincisi ise neden güvenmediğin siteden alıyorsun?
Fiyata 100 TL daha ucuz evet. Site adını verirseniz bir kontrol edebiliriz.
Vodafoneun e ticaret sitesi, Vodafone hattım var haftalık çarktan 300/100 kupon çıktı yanına birkaç sey daha alıp ucuza getirmek istiyorum olay bu, satıcıya güvenemedim sadece normal bir telefoncu gibi duruyor.

Riske girip alsam orijinal olmadığını nereden çözerim peki? Alıp sahteyse iade etsem?

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Vodafoneun e ticaret sitesi, Vodafone hattım var haftalık çarktan 300/100 kupon çıktı yanına birkaç sey daha alıp ucuza getirmek istiyorum olay bu, satıcıya güvenemedim sadece normal bir telefoncu gibi duruyor.

Riske girip alsam orijinal olmadığını nereden çözerim peki? Alıp sahteyse iade etsem?
vodafonun sitesi ise. Aradaki 100 tl yi satıcı yerine vodafone karşılıyor .O yüzden satan kişi yine 250 tl lik bir ürün satıyor diye düşünüyorum. Alınabilir gibi geldi bana. Gelince paketini inceleyerek bence orjianlliğine karar veririrsiniz. Kuşkulanırsaniz iade edersiniz. size kalmış.

Top Bottom