Ea ve ubisoft giderse üzülürüm hayatımda ilk defa kampanya ile bedava Ac valhalla aldım lütfen batırma ubisoftu mert abiii.EA ve Activision piyasadan gitse piyasa arınır. Belki bir de Bugisoft'u batırırım, EA ve Activision'dan bir tık daha iyi.
Not: Bu konu gerçekleşmeyecek şeyleri konu almaktadır. Böyle bir şey olmayacaktır. Davalık etmeyiniz kısaca beni. Eğlence amaçlı konudur.
batmamak için oyunları pcye çıkarırlar belki bi umut
La ne Activison'u? Onlar olmasa Modern Warfare oynamazdık. Elin kaydı galiba.Ubisoft ve ya Activision.
Kanka yeni oyunları gram sarmıyor. Benim için activision 2010dan sonra bitti İlk black ops oyunundan sonra hiç bir oyunu sarmadı beni.La ne Activison'u? Onlar olmasa Modern Warfare oynamazdık. Elin kaydı galiba.
rockstar ı kapatmak ile tehdit ederdim ve gta 6 yı isterdim sonra satardım.EA ve Activision piyasadan gitse piyasa arınır. Belki bir de Bugisoft'u batırırım, EA ve Activision'dan bir tık daha iyi.
Not: Bu konu gerçekleşmeyecek şeyleri konu almaktadır. Böyle bir şey olmayacaktır. Davalık etmeyiniz kısaca beni. Eğlence amaçlı konudur.
2302 Productions devamke o zaman