Neler Yeni

sanyo ja 2003 vs pioneer vsx serisi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,913
İsim
göksel yurtcan
şuan odamda bilgisayara bağlı şekilde sanyo ja2003 amfi kenwood ge-34 eko ve wharfedale cr-40 kule kabinler var ve ses kalitesinden çok memnunun ama amfinin baslarını yüksek seslerde kontrolde tutamıyorum çok yüksek Watt lara çıkıyor ve amfinin zarar görmesini istemiyorum bu günde şehrindeki avmde gezerken avmde konser olduğunu fark ettim ve alt kata indim ve kullanılan hoparlör ve wharfedale vardus serisinin 2 yollu küçük kulelerindendi ve avm inliyordu ama baslarda sıkıntı olmuyordu amfiye ve ekoya baktım eko ayrı benimkiyle aynı idi ama amfi denon pm serisinin bir modeliydi ama modeli okuyamadım tabi burada denon ile pioneeri karşılaştırmıyorum fakat bende bir sinema amfisi olarak adlandırılan 5.1 ama daha yeni bir amfi alsam nasıl olur çünkü amfim 1982 model ama ses kalitesinden memnunum bu konuda fikirleriniz nedir
merak edenler için sistemin videosu :
videodada basslar fark ediliyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazmayı unuttum salonda panasonic marka 5,1 sistem var arada babam istediğinde benim wharfedale hoparlörleri alıyor ve panasonic amfide kullanıyor ve dediğim gibi orada basslar çok güzel oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,241
Üyeler
159,591
Son üye
fubao
Top Bottom