Öncelikle merhaba. Şu an bilgisayarım deyim yerindeyse tost makinesi ve LOL'ü bile en düşük ayarlarda kasarak oynuyorum. Ben R7 240 ekran kartını almayı planlıyordum ama arkadaşımın elinde fazladan HD 6850 olduğunu söyledi ve istersen sana veririm dedi. Ekran kartını araştırdıktan sonra çok enerji harcıyor vesaire şeyler yazıyordu. Yani açıkçası yorumlar pek iç açıçı değildi. Sistem özelliklerim
2 + 4 GB 1333 MHz RAM
M68MT-S2 Anakart
AMD Athlon II X3 455 3.30 GHz işemci
HD 6850 alınca zaten PSU değişmem şart olacak ama başka bir şey değişmem gerekir mi ya da R7 240 ekran kartını mı önerirsiniz. Çok arada kaldım ve eğer 6850'yi önerirseniz kaç Watt PSU almam gerekir? Bu arada bütçem Max 450 ve 2. el ekran kartı da pek istemiyorum çünkü mining denen bir olay varmış galiba o yüzden hiç güvenemiyorum. Oynayacağım oyunlar LOL CS:GO GTA 5 falan. Şimdiden teşekkürler.
2 + 4 GB 1333 MHz RAM
M68MT-S2 Anakart
AMD Athlon II X3 455 3.30 GHz işemci
HD 6850 alınca zaten PSU değişmem şart olacak ama başka bir şey değişmem gerekir mi ya da R7 240 ekran kartını mı önerirsiniz. Çok arada kaldım ve eğer 6850'yi önerirseniz kaç Watt PSU almam gerekir? Bu arada bütçem Max 450 ve 2. el ekran kartı da pek istemiyorum çünkü mining denen bir olay varmış galiba o yüzden hiç güvenemiyorum. Oynayacağım oyunlar LOL CS:GO GTA 5 falan. Şimdiden teşekkürler.