amd kartlarında en iyi soğutmaya sahip model nitro+Arkadaşlar uygun fiyatlı RX570 arıyorum sizce Sapphire Nitro+ modeli nasıl iyi mi? Soğutması falanı filanı?
Knk zaten onu alıcaktım ama yok bulamıyorum uygun fiyatlı, şu an ekran kartına verebileceğim para maksimum 1350-1400 olduğu için alamıyorum onu, zaten her şeye zama geldi yine kafayı yicemonun yerine 1650 super al daha iyi
Yanlis bilgilendirme aldığı için merak ettim .En iyisi hangisi ?amd kartlarında en iyi soğutmaya sahip model nitro+
bilsem bende armor herhaldeYanlis bilgilendirme aldığı için merak ettim .En iyisi hangisi ?
La o zaman niye dedin ? Kb ama haketmişsin .bilsem bende armor herhalde![]()
her 580 vs 1650s kapışmasında 1650s yazmak zorunda mısın fanboy musun ?onun yerine 1650 super al daha iyi
dostum en iyi soğutma nitro+ da dedim yanlış bilgilendirme çaktılarL
La o zaman niye dedin ? Kb ama haketmişsin .
En iyi demeseydin daha iyi olurdu .her 580 vs 1650s kapışmasında 1650s yazmak zorunda mısın fanboy musun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum en iyi soğutma nitro+ da dedim yanlış bilgilendirme çaktılar
Şuan onu kullanıyorum soğutması iyi
başka güzel soğutmaya sahip bi pulse var bi tık düşük onunki en iyisi armor filan demedimEn iyi demeseydin daha iyi olurdu .
1650 super daha iyi olduğu için olabilirmi ?her 580 vs 1650s kapışmasında 1650s yazmak zorunda mısın fanboy musun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum en iyi soğutma nitro+ da dedim yanlış bilgilendirme çaktılar