Yardım Sapphire Pure 9070 XT vs Gigabyte 9070 XT

index2i

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
sapphire pure al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sapphire güven nasıl azmış çok iyi kart yapmışlar

Bu arada gaming gecesi var yarın akşam, bazen 9070xt modellerinde indirimler oluyo, 31000e falan düşebiliyor. İstersen bekle

Ekran kartında marka sadece soğutmayı değiştirir eğer kasanın soğutması yeterliyse rahatlıkla sapphire alabilirsin kötü bir marka değil

e madem beyaz sistem topladın niye siyah kartla beyazı karşılaştırıyorsunki hem gigabyte ın rx90xx ve rtx 50xx serilerinde termal pad ya da termal macun akması yaşanıyordu diye biliyorum özellikle dik montajda falan pure alın geçin bana kalırsa sizin discorddakiler pek bilmiyor galiba sapphire markasını

Bu arada gaming gecesi var yarın akşam, bazen 9070xt modellerinde indirimler oluyo, 31000e falan düşebiliyor. İstersen bekle
evet onu düşündüm ekran kartını en sona bıraktım o yüzden

Ekran kartında marka sadece soğutmayı değiştirir eğer kasanın soğutması yeterliyse rahatlıkla sapphire alabilirsin kötü bir marka değil
ben de öyle biliyorum ve öyle düşünüyorum
e madem beyaz sistem topladın niye siyah kartla beyazı karşılaştırıyorsunki hem gigabyte ın rx90xx ve rtx 50xx serilerinde termal pad ya da termal macun akması yaşanıyordu diye biliyorum özellikle dik montajda falan pure alın geçin bana kalırsa sizin discorddakiler pek bilmiyor galiba sapphire markasını
evet kasamızda da dik montaj kiti geliyor dik montajlamayı düşünüyoruz zaten ancak arkadaşlar siyah olsun gigabyte olsun mantıgı ile konuştular

evet kasamızda da dik montaj kiti geliyor dik montajlamayı düşünüyoruz zaten ancak arkadaşlar siyah olsun gigabyte olsun mantıgı ile konuştular
parası beyaza yetmeyenler siyah alıyor genelde sizin yetiyor anladığım kadarıyla pure alın geçin soğutmasıda güzel üzmez sizi sik konumda da fan kısmı baya güzel durur

evet onu düşündüm ekran kartını en sona bıraktım o yüzden

ben de öyle biliyorum ve öyle düşünüyorum

Sapphire yılların markası hocam Sapphire tercih yapsın sistem de beyazsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri