CesarVialpando
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 729
- İsim
- CesarVialpando
Büyük bir sorun var. Bu sorunu ilk kez geçen sene şubat mart aylarında yaşamaya başlamış ve sonrasında ekran kartını ve ne olur ne olmaz güç kaynağını da aldığım yer olan vatan bilgisayara götürmüştüm. 2 haftalık bir bekleyişin ardından bana her iki parçayı epey test ettiklerini ve bir sorun bulamadıklarını söylediler. Tabi bu benim çok tuhafıma gitmişti. Daha tuhaf olansa o zamandan beri bu sorunu bir daha hiç yaşamamıştım. Ta ki yaklaşık 3 hafta öncesine kadar. Fakat ne alametse bunu oyunlarda değil de hiçbir uygulama açık değilken veya chromeda gezinirken yapıyordu. Son 1 haftadır bilgisayar açılır açılmaz da yapıyor artık.
Oturduğum oda epey bir soğuk ve nemli. Şaka yapmıyorum 2-3 derece vardır. Sizce sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Düşük sıcaklık ve aşırı nem böyle bir soruna yol açabilir mi? Oyunlarda herhangi bir fps düşmesi veya drop yok. Çok tuhafıma gidiyor bu durum. Garantiye versem bu beni iki hafta gibi bekletecek ve muhtemelen bir sorun yok deyip geri gönderecekler.
Finallerim bu hafta bitecek ve üç haftalık bir tatile gireceğim. Tam kafa dağıtırım diyordum bu geldi başıma. Çok canım sıkıldı bu duruma. Ne yapmamı önerirsiniz? Aşağıya fotoğraf ekleyeceğim geçen seneden. Eğer ki destan niteliğindeki bu yazımı okuduysanız çok teşekkür ederim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Oturduğum oda epey bir soğuk ve nemli. Şaka yapmıyorum 2-3 derece vardır. Sizce sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Düşük sıcaklık ve aşırı nem böyle bir soruna yol açabilir mi? Oyunlarda herhangi bir fps düşmesi veya drop yok. Çok tuhafıma gidiyor bu durum. Garantiye versem bu beni iki hafta gibi bekletecek ve muhtemelen bir sorun yok deyip geri gönderecekler.
Finallerim bu hafta bitecek ve üç haftalık bir tatile gireceğim. Tam kafa dağıtırım diyordum bu geldi başıma. Çok canım sıkıldı bu duruma. Ne yapmamı önerirsiniz? Aşağıya fotoğraf ekleyeceğim geçen seneden. Eğer ki destan niteliğindeki bu yazımı okuduysanız çok teşekkür ederim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.