Neler Yeni

Yardım Sapphire rx 6500xt kartım garantiden geldi bişey yok dendi

Can...

80+ Platinum
Bu karttan ne çektiğimi herkes biliyor
Bilmeyenler için kart oyunlardan vb donuyordu siyah ekranda kalıp reset atıyordu driver cokuyordu vs vs karta şaka gibi malum servis piont hizmeti işte
Yazdığım arızanın sadece donuyo kısmını almışlar kendilerine gerisi takmamislar bile

Ekler

• 16626324659832294916088212253870.jpg
    16626324659832294916088212253870.jpg
    1.3 MB · Hit: 78

dlkard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Altuğ Mert Bakacak
o zaman
sizin anakartınızda problem var yada sürücü ile ilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart ekran kartı soketinizde bir problem var diğer slotları deneyin ekran kartının desteklediği soketleri tabi

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Servis point ile daha önce bir garanti durumum olmuştu gayet ilgili bir firma yanlış yapacaklarını düşünmüyorum, yazılan testleri sizde yapın aynı sonuçları alamıyorsanız firmaya iletin belki de sisteminizdeki başka bir bileşenden kaynaklanan bir hata vardır.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis point ile daha önce bir garanti durumum olmuştu gayet ilgili bir firma yanlış yapacaklarını düşünmüyorum, yazılan testleri sizde yapın aynı sonuçları alamıyorsanız firmaya iletin belki de sisteminizdeki başka bir bileşenden kaynaklanan bir hata vardır.
Dostum adamlara driver çökmesi var diyorum zaman zaman adam oraya arızaya donma yazıp geçmiş o testlerin çoğunu zaten ben yaptım hiç bir sonuç çıkmıyor

o zaman
sizin anakartınızda problem var yada sürücü ile ilgili

anakart ekran kartı soketinizde bir problem var diğer slotları deneyin ekran kartının desteklediği soketleri tabi
Anakartin soketiyle driver çökmesinin alakasını söyler misin o garantiye gittikten sonra rtx 2060 kullandım hala daha var

Valla geçenlerde servis point bir msi anakartin içinden geçti x570 meg ti galiba zaten ekran kartının görüntü çıkışlarında ki plastik kapakların tekide yok çok mühim değil ama sonuçta üründen bişey eklemiş şuan sistemimde bir sorun var ya cpu ya da psu dan çözeyim rx 6500xt yi takcam sorun çıkarsa geri göndericem ürünü

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Dostum adamlara driver çökmesi var diyorum zaman zaman adam oraya arızaya donma yazıp geçmiş o testlerin çoğunu zaten ben yaptım hiç bir sonuç çıkmıyor

Anakartin soketiyle driver çökmesinin alakasını söyler misin o garantiye gittikten sonra rtx 2060 kullandım hala daha var
Arayıp durumu tekrar anlatın bakalım driver çökmesi yaşıyorum nedeni ne olabilir diye bir sorun yardımcı oluyorlar en azından beni hiç geri çevirmediler kendilerinden kaynaklanmayan bir sorunum vardı ve çözüme ulaştırdılar

dlkard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Altuğ Mert Bakacak
knk driver sa ben bilemem nvidia nın driver ları optimize edilmiş yani köpek gibi rtx 3050 1660s alanlar var

Arayıp durumu tekrar anlatın bakalım driver çökmesi yaşıyorum nedeni ne olabilir diye bir sorun yardımcı oluyorlar en azından beni hiç geri çevirmediler kendilerinden kaynaklanmayan bir sorunum vardı ve çözüme ulaştırdılar
knk AMD nin driver ları sıkıntı çıkarıyor zaten baya bi çıkarıyor adamlar zaten amd nin kartlarını önermiyor çoğu zaman driverdan dolayı amd de 30 kere çöküyorsa nvidiada 1-2 kere çöker hatta hiç çökmez mesala yani:)

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
knk driver sa ben bilemem nvidia nın driver ları optimize edilmiş yani köpek gibi rtx 3050 1660s alanlar var

knk AMD nin driver ları sıkıntı çıkarıyor zaten baya bi çıkarıyor adamlar zaten amd nin kartlarını önermiyor çoğu zaman driverdan dolayı amd de 30 kere çöküyorsa nvidiada 1-2 kere çöker hatta hiç çökmez mesala yani:)
Ortada çöken bir şey varsa sorun var demektir 3 ay önce pc topladım bende ekran kartım amd, watman hataları ve çökmeler alıyordum 1 ay uğraştım sorunu bulmak için anakartımı felan garantiye yolladım sorun meğerse ram kaynaklaymış ramleri değiştirdim o günden beri en ufak bir hata almadım en güncel driver kullanıyorum.

dlkard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Altuğ Mert Bakacak
arkadaşımda rx5700xt kartını almıştı win 10 64bit kuruluydu csgo ya girdi csgo 20fps lerde driver sorunlu amd nin donanım arşivinin testlerni izlemiyorsun galiba pci3.0 driver 30fps verirken pci 4.0da 160 fps veriyor drive sorunlu amd nin yaptıklarına daaa

nadiren olur wattan hatası donanımda driver sorunlu olur genelde.

windows 10 32 bitte amd driverları zaten hata veriyor nasıl anlamadım ram leriniz galiba işlemci ile uyuşmuyor demekki
Ortada çöken bir şey varsa sorun var demektir 3 ay önce pc topladım bende ekran kartım amd, watman hataları ve çökmeler alıyordum 1 ay uğraştım sorunu bulmak için anakartımı felan garantiye yolladım sorun meğerse ram kaynaklaymış ramleri değiştirdim o günden beri en ufak bir hata almadım en güncel driver kullanıyorum.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
Bro pek bilmiyorum ama başka ekran kartı kullandığın halde bile driver çöküyorsa anakartın sıkıntılı olabilir belki

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
arkadaşımda rx5700xt kartını almıştı win 10 64bit kuruluydu csgo ya girdi csgo 20fps lerde driver sorunlu amd nin donanım arşivinin testlerni izlemiyorsun galiba pci3.0 driver 30fps verirken pci 4.0da 160 fps veriyor drive sorunlu amd nin yaptıklarına daaa

windows 10 32 bitte amd driverları zaten hata veriyor nasıl anlamadım ram leriniz galiba işlemci ile uyuşmuyor demekki
Driver çökmesi yaşıyorsa sorunun kaynağını araştırmalı bence arkadaş eğer kartından şüphe ediyorsa göndersin bende gerekli testleri yapayım :D

Can...

80+ Platinum
Benim ki ekran kartı kaynaklı rtx 2060 aldım sorunsuz kullandım hepsini test ettim zaten parçaların

Bro pek bilmiyorum ama başka ekran kartı kullandığın halde bile driver çöküyorsa anakartın sıkıntılı olabilir belki
Yok alakası yok

Baydı kaçıncı konusu oluyor bilmiyorum
Bu garantiden döndü onun konusu

Abartma bilader 30 fps ten 160 ne alaka 30 fps 40 fps fark ediyor pci 4.0 da

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Keşke bilgin olmadan konuşmasan 6500xt de pcie 3.0ve 4.0 arasında %15-20 fark oluyo ne diyosun sen? 1yil önceki videoya göre niye yorum yapiyosun ? Kart yeni çıktığında pcie 3.0driveri sorunliydu çözdüler onu zaten hemen pcie 3ve 4 arasında Max %20fark olusuyo o da sadece 6500XT kartta bilgin olmadan konuşma bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,067,711
Üyeler
169,608
Son üye
orc1402
Top Bottom