Gerekli fan ayarları ile 60'ın üzerine çıkmıyorSAPPHİRE RX 6600 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINIR MI SİZCE ISINMA PROBLEMİ VAR DİYORLAR SICAKLIK 70 FALAN OYUNLARDA KULLANAN VAR MI
alınır yani hocamGerekli fan ayarları ile 60'ın üzerine çıkmıyor
Yani ben kendim kullanıyorum memnunum biraz daha bütçe arttırırsan Asus Dual modeli soğutmada daha iyi ama onun dışında sapphire güzel kartalınır yani hocam
Fan hızını %80-90 yaparsanız neden olmasınGerekli fan ayarları ile 60'ın üzerine çıkmıyor
%55-60 fan ayarıyla 68-70 derecelerde kalıyor. Auto fan ayarıyla uzun süre oynarsanız 75 lere kadar çıkabilir. Kasanın hava akışı ve oda sıcaklığıda önemliSAPPHİRE RX 6600 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINIR MI SİZCE ISINMA PROBLEMİ VAR DİYORLAR SICAKLIK 70 FALAN OYUNLARDA KULLANAN VAR MI
bütçe anca sapphire yetiyorYani ben kendim kullanıyorum memnunum biraz daha bütçe arttırırsan Asus Dual modeli soğutmada daha iyi ama onun dışında sapphire güzel kart
fan ayarları nasıl olmalıİyi bir fan ayarından sonra alınır. Kullanıyorum memmunum
Fan ayarı ss eskiden telefonunum vardı da silmiştim. Şimdi askerdeyim ayarları atamam Forumdan birisinin ayarını almıştım zaten illa atan olurbütçe anca sapphire yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fan ayarları nasıl olmalı
tamamdır kral sagolasınFan ayarı ss eskiden telefonunum vardı da silmiştim. Şimdi askerdeyim ayarları atamam Forumdan birisinin ayarını almıştım zaten illa atan olur
Yenur OMEGA 5 çok iyi ekran kartı ayarını yaptıktan sonra fan sıcaklığı yükselmez en iyi F/P ekran kartı diyebiliimSAPPHİRE RX 6600 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINIR MI SİZCE ISINMA PROBLEMİ VAR DİYORLAR SICAKLIK 70 FALAN OYUNLARDA KULLANAN VAR MI
bütçe anca sapphire yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fan ayarları nasıl olmalı