faturadan ziyade kargo poşetnin üstünde adres filan yazar orada yazar hangi firmadan alındığı geldiği adresi vs.Faturası Yok Onun İçin Yarın Konuşacağım Müşteri Hizmetleri İle
laptoplar vatandan alınmış senin ürün nerden gelmişFaturası Yok Onun İçin Yarın Konuşacağım Müşteri Hizmetleri İle
1500TL için bu topa hiç girmezdim ben olsam. Kolay gelsin uğraştıracaklarmış gibi.Faturası Yok Onun İçin Yarın Konuşacağım Müşteri Hizmetleri İle
bu kupon duruyor mu hala yaAlıntıyı görüntüle
ürün 8k hala alsammı bende
Mercuresoft Yazıyorfaturadan ziyade kargo poşetnin üstünde adres filan yazar orada yazar hangi firmadan alındığı geldiği adresi vs.
Bilmiyorum Yarın Öğreneceğimlaptoplar vatandan alınmış senin ürün nerden gelmiş
e-faturasız ürün garantilik bir durum olmasın dua et...Mercuresoft Yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum Yarın Öğreneceğim
Son Durum Ürün Elime Geldi Gerekli Oyun Testini Yaptım 2K ULTRA Ayarlarda Warzone2.0 100FPS Aşağı İnmiyor
FurMark Testi Başarılı Sıcaklık Değerleri Normal Ürün Sıfır Defosu Yok
Ürün Alacaklara Boş Şans Benim Kumarım Burada Biter
Geçmiş ve hayırlı olsun hocamMercuresoft Yazıyor
Bilmiyorum Yarın Öğreneceğim
Son Durum Ürün Elime Geldi Gerekli Oyun Testini Yaptım 2K ULTRA Ayarlarda Warzone2.0 100FPS Aşağı İnmiyor
FurMark Testi Başarılı Sıcaklık Değerleri Normal Ürün Sıfır Defosu Yok
Ürün Alacaklara Boş Şans Benim Kumarım Burada Biter
gelir faturaYarın Fatura İçin Yazıcam Bakalım
GüzelSite Linki;
Alıntıyı görüntüleSapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
shop.mercuresoft.com
MERCURESOFT-SAPPHIRE Yazıp 1900 TL indirim ve ücretsiz kargo alabilirsiniz ₺6.899, 00'den ₺4.999, 00'TL'ye indirim akşam 23:59'a kadar.
Güvenirlik hakkında.
Siteden geçen hafta çarşamba RX 6700 XT aldım 8000TL'ye bugün kargoya verdiler kargo kısmı yavaş her gün arayıp müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda kaldım(süreci hızlandırmak için) bu hafta kargom gelir diye düşünüyorum kargodan hıyar çıkmadığı sürece sorun yok.