DeadlyPants
80+
Sapphire rx6600 alınır mı ? Kutu fatura garantili 3300₺
Alınır. Hatta gayet iyiSapphire rx6600 alınır mı ? Kutu fatura garantili 3300₺
Isınma sorunu var ama sorun soğutması değil fan hızları. Bende 6600XT olanı var kart 80 derecede %30 fan açıyor yav, Manuel olarak sabit %50 yapıyorum 60 derece bile görmüyor çoğu zaman.kendim kullanıyorum alınır çok ısınıyor diyorlar ama havadar bi kasa da 69 70 derece çalışıyor yükte
aynen aynen kart sessiz çalışmak için kartı güvenli limitler dahilinde tutuyor sadece, program üzerinden fanları ayarlayınca oda çözülüyor ama 70 derece normal bi değer o yüzden ben kullanmıyorum sessizlik daha önemliIsınma sorunu var ama sorun soğutması değil fan hızları. Bende 6600XT olanı var kart 80 derecede %30 fan açıyor yav, Manuel olarak sabit %50 yapıyorum 60 derece bile görmüyor çoğu zaman.
Fan kaçta 70 görüyor hocamaynen aynen kart sessiz çalışmak için kartı güvenli limitler dahilinde tutuyor sadece, program üzerinden fanları ayarlayınca oda çözülüyor ama 70 derece normal bi değer o yüzden ben kullanmıyorum sessizlik daha önemli
10dk 1920x1080 %65 fan 62 derece alacağım kart, oto fanda 72 görüyormuş ama fan speed düşükte.aynen aynen kart sessiz çalışmak için kartı güvenli limitler dahilinde tutuyor sadece, program üzerinden fanları ayarlayınca oda çözülüyor ama 70 derece normal bi değer o yüzden ben kullanmıyorum sessizlik daha önemli
kanka çok bilmiyorum ama 0 ses diyebilirim kasa yerde kapağı kapalıFan kaçta 70 görüyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
10dk 1920x1080 %65 fan 62 derece alacağım kart, oto fanda 72 görüyormuş ama fan speed düşükte.