Neler Yeni

Sapphire rx6600 alınır mı? ?

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
kendim kullanıyorum alınır çok ısınıyor diyorlar ama havadar bi kasa da 69 70 derece çalışıyor yükte

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kendim kullanıyorum alınır çok ısınıyor diyorlar ama havadar bi kasa da 69 70 derece çalışıyor yükte
Isınma sorunu var ama sorun soğutması değil fan hızları. Bende 6600XT olanı var kart 80 derecede %30 fan açıyor yav, Manuel olarak sabit %50 yapıyorum 60 derece bile görmüyor çoğu zaman.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Isınma sorunu var ama sorun soğutması değil fan hızları. Bende 6600XT olanı var kart 80 derecede %30 fan açıyor yav, Manuel olarak sabit %50 yapıyorum 60 derece bile görmüyor çoğu zaman.
aynen aynen kart sessiz çalışmak için kartı güvenli limitler dahilinde tutuyor sadece, program üzerinden fanları ayarlayınca oda çözülüyor ama 70 derece normal bi değer o yüzden ben kullanmıyorum sessizlik daha önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen aynen kart sessiz çalışmak için kartı güvenli limitler dahilinde tutuyor sadece, program üzerinden fanları ayarlayınca oda çözülüyor ama 70 derece normal bi değer o yüzden ben kullanmıyorum sessizlik daha önemli
Fan kaçta 70 görüyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

10dk 1920x1080 %65 fan 62 derece alacağım kart, oto fanda 72 görüyormuş ama fan speed düşükte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erdem Karakaya
Sapphire RX 6600, orta segment bir grafik kartıdır ve oyun performansı açısından iyi bir seçenek olabilir. Ancak, kartı satın almadan önce bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir:

1. Performans İhtiyaçları: Hangi oyunları oynamak istediğinizi ve hangi çözünürlük ve grafik ayarlarında oynamayı planladığınızı değerlendirin. RX 6600, 1080p çözünürlükte yüksek ayarlarda çoğu oyunu akıcı bir şekilde oynatabilir, ancak daha yüksek çözünürlüklerde veya ultra ayarlarda bazı performans kısıtlamaları yaşayabilir.
  2. Bütçe: RX 6600, genellikle orta segment bir fiyat noktasında yer alır. Ancak, kartın fiyatı pazardaki talep ve arz durumuna bağlı olarak değişebilir. Bütçenizi belirleyin ve en iyi fiyat-performans oranına sahip olan kartı seçmek için diğer alternatifleri de gözden geçirin.
  3. Diğer Özellikler: Grafik kartının soğutma performansı, güç tüketimi, bağlantı seçenekleri ve garanti gibi diğer faktörleri de göz önünde bulundurun. Sapphire, genellikle iyi soğutma çözümleriyle tanınan bir markadır. Ayrıca, diğer kullanıcıların incelemelerini ve deneyimlerini araştırarak kartın performansını ve güvenilirliğini değerlendirebilirsiniz.
Sonuç olarak, Sapphire RX 6600, orta segment bir grafik kartı olarak iyi bir seçenek olabilir. Performans ihtiyaçlarınızı, bütçenizi ve diğer özellikleri göz önünde bulundurarak en iyi kararı vermeniz önemlidir. Ayrıca, güncel pazar koşullarını ve diğer alternatif kartları da araştırarak en uygun kartı seçmeniz önerilir.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,715
İsim
misfit
Alınır, gayet de iyi kart. Sapphire Pulse RX 6700 kullanıyorum bende. Soğutma anlamında gerçekten başarılı, 65 dereceyi görmedim hiç

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Fan kaçta 70 görüyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

10dk 1920x1080 %65 fan 62 derece alacağım kart, oto fanda 72 görüyormuş ama fan speed düşükte.
kanka çok bilmiyorum ama 0 ses diyebilirim kasa yerde kapağı kapalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,083
Üyeler
165,762
Son üye
Kamoncik123
Top Bottom